blagdanski dani

Adventski vikend naših poznatih lica: Neki su trčali maraton, neki uživali na snijegu

11.12.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Najljepši dani u godini mnogima je upravo adventsko vrijeme koje provode okruženi obitelji i uživajući u tradicionalnim običajima. Iznimka nisu ni naše poznate osobe koje nestrpljivo čekaju Badnjak i Božić da bi provele vrijeme s najdražima

Voditeljica Nikolina Ristović pokazala je svoje najintimnije trenutke koje je provela s obitelji. Njezina videosnimka na Instagramu, na kojoj je s kćeri Unom Sofijom, raznježila je mnoge fanove kao i svaki put kad objavi nešto s njom. 

Pure love...

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

  • +12
Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Na provod na minusima su se odlučili i televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović i njezin suprug, snimatelj Mak Vejzović. Oni su istrčali utrku humanitarnog karaktera Zagreb Advent Run, dugačku pet kilometara. Voditeljica se prvi put nakon rođenja blizanki Lee i Mare u lipnju vratila svojoj omiljenoj aktivnosti - trčanju. 

  • +2
Nevena Rendeli Izvor: Društvene mreže / Autor: Nevena Rendeli

Glumica Ecija Ojdanić drugu nedjelju došašća dočekala je u svom domu te je pokazala kako izgleda njezin blagdanski stol. Dekorirala ga je crvenim detaljima, zapalila drugu svijeću na adventskom vjenčiću, pripremila ručak te čekala da za stol sjednu svi članovi obitelji. Pohvalila se kako joj kuća miriše na ljubav. Vlasnica kazališta Moruzgva prošlog vikenda pohvalila se svojim kičastim vjenčićima, baš kakve je poželjela njezina 12-godišnja kći Cvita.  

  • +7
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Poduzetnica i bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović uživala je u društvu supruga Tarika, sinova Dina i Armana i svoje mame. Pohvalila se kako su posjetili više adventskih lokacija - Čudnu šumu Bolesne braće u Varšavskoj ulici, kućice i vrtuljak na Fuliranju, Božićnu bajku na glavnom gradskom trgu, a obilazak su završili u restoranu. 

#familytime #advent #adventuzagrebu ❤❤❤❤❤

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

  • +9
Lejla Filipović Izvor: Ostale fotografije / Autor: D.Breitenfeld/BMatijašec/M.Grgić

Televizijska voditeljica i glazbenica Ida Prester ovog vikenda boravila je na snijegu i pokazala kako izgleda prvi susret sa snijegom njezinog drugog, jednogodišnjeg sinčića. 'Da mi je skupiti u bočicu tu euforiju', napisala je pored fotografije na kojoj maleni Rio pozira u skijaškom odijelu.

Prvi snijeg u zivotu jednog malog covjeka. Da mi je skupit u bocicu tu euforiju <3

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on

  • +34
Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz topline svog zagrebačkog doma na snijeg je otišla i pjevačica i spisateljica Nives Celzijus. Svoj je vikend, kako je napisala, provela odmarajući se od buke, šminke, posla i gužve grudanjem u prirodi. 

Odmor od buke, šminke, posla, gužve... #nedjelja #uprirodi #grudanje #familytime

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Stručnjakinja za odnose s javnošću, voditeljica i vlasnica portala Ultrafit portal by Renata Sopek iskoristila je vikend da odradi snimanje na zagrebačkoj špici. Renata Sopek poglede je privlačila u vrtoglavom visokim potpeticama u rokerskom izdanju.

  • +10
Renata Sopek Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Glumac Slavko Sobin vikend je pak proveo u društvu kujice Bube koju je udomio prije više od dvije godine te novog člana njegove obitelji, tromjesečne mješanke Mare. 

Sunday. #BubaMara #puppylove #love #dogsoninstagram #puppy

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on