subota 4.12.

Advent u Hali - koncert Alena Vitasovića

01.12.2021 u 10:53

Bionic
Reading

Još jedna adventska lokacija otvorila je svoja vrata, ovog puta izvan centra grada, na Trnju u prostoru Hala Parka (Slavonska avenija 3B), koncertne lokacije koja je otvorena sredinom ove godine, a može se pohvaliti brojnim koncertnim nastupima: Partibrejkers, Laibach, Zabranjeno pušenje, Električni orgazam, Vatra, Jonathan, Kojoti, Artan Lili, Je Veux...

U subotu, 4. prosincaod 20 sati, u Hala Parku nastupit će legendarni Istrijan Alen Vitasović. U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri Vitasović je izbacio brojne uspješnice, od kojih su najpoznatije 'Ja ne gren', 'Gušti su gušti', 'Ne moren bez nje', 'Bura', 'Jenu noć' i mnoge druge, stoji u najavi.

Spoj industrijskog stila i mekanih svjetlećih lampica, u kombinaciji sa atraktivnim Modulee kućicama, kontejnerskim parkom koji je svoju zabavnu stranu pokazao ovog ljeta na Velesajmu, pravi su magnet za sve koji bi preskočili blagdansku gužvu u gradskom centru i dobro se rasplesali. Da ne ostane sve na kulisama, organizator Adventa u Hali pripremili su i bogatu gastro ponudu, velik izbor pića, ali i raznovrstan glazbeni DJ program.