VELIKE TRANSFORMACIJE

15 godina poslije: Evo kako danas izgledaju glumci iz hvaljenog hrvatskog filma

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Film 'Mali' PRess

Navijački omnibus 'Sex, piće i krvoproliće' nastao je 2004. godine, a nastavak na njegovu priču iz tog hvaljenog uratka je pobjednički film prošlogodišnje Pule - 'Mali' redatelja Antonija Nuića. Gdje su sada i koliko su se promijenili glumci iz filma moći će se pogledati kinima od 14. veljače, a aktualni trend 'years challenge' nam je dao ideju da se nekih od njih prisjetimo s njihovim starim fotografijama

Antonio Nuić prvi je put na sebe skrenuo pozornost u Puli 2004., kad je u predstavljen triptih 'Seks, piće i krvoproliće' u kojem je po mnogima najupečatljiviji bio njegov, treći segment, priča o skupini tada 20-godišnjih BBB-a. Film 'Mali' nastavak je toga, a u priči o odnosu problematičnog oca i njegova malodobnog sina glumi ista ekipa: Franjo Dijak, Hrvoje Kečkeš, Rakan Rushaidat, Bojan Navojec i Leona Paraminski.

Izvor: Društvene mreže

Leona Paraminski prije 15 godina imala je riđu kosu, furala je dječačku frizuru koju je sama sebi pravila. Te je godine snimila film 'Družba Isusova' i počela se pojavljivati u televizijskim serijama i reklamama. Najpoznatija reklama u kojoj je bila glavno, zaštitno lice za banku.

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Propeler film

Prije četiri godine se preselila u SAD radi na internacionalnoj karijeri. sim što aktivno glumi, glumica već neko vrijeme radi i kao profesorica na jednom od najboljih fakulteta u Americi gdje vodi kolegij 'Acting for the camera'. Leone nema u filmu 'Mali' nego se spominje kao bolesna mama koja na kraju umire.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Cropix, Matej Grgić/Tportal

Bojan Navojec je svojim izuzetnim šarmom i toplinom privlačio pažnju već kao student. Njegova filmska i televizijska pojavljivanja, kao i ona u reklamnim spotovima donijela su mu veliku popularnost. Od 2004. godine i snimanja omnibusa 'Sex, piće i krvoproliće' potpuno je promijenio izgled. To to vrijeme bio je član zagrebačkog Kazališta Trešnja te je snimio filmove 'Sto minuta slave', 'Nije bed' i 'Družba Isusova'. Furao je dulju kosu i imao je više kilograma nego danas.

Odigrao je mnoge uloge, od malih do glavnih u čak 65 filma, a nezavisnu scenu je zamijenio zagrebačkim HNK-om gdje je glumio, među ostalim, dr. Pubu Fabriczya Glembaya u 'Gospodi Glembajevima' Vite Taufera i Napoleona u “Ratu i miru” Tomaža Pandura. Dobitnik je nagrade Marul, a postao je i otac.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Propeler film, Sandra Simunovic/PIXSELL

Film 'Mali' čiji su producenti filma Boris T. Matić i Lana Matić, a redatelj i scenarist filma je Antonio Nuić u našim kinima moći će se pogledati od 14. veljače.

Izvor: Društvene mreže

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!