PONOVNO NA POZORNICI

Zvijezda gitarskog festivala je - Dino Rađa!

20.04.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Proslavljeni košarkaš Dino Rađa nastupom na sinoćnjem otvaranju 7. međunarodnog festivala gitare Omiš Guitar Fest 2016. ponovno je dokazao koliko je vješt u sviranju gitare. Dino je uz prijatelja Antu Pupačića Pupija, s kojim je osnovao glazbeni sastav, izveo ariju iz 'Ere s onoga svijeta' i oduševio publiku

Vlatko Stefanovski održao je koncert na 7. Guitar festu u Omišu, a na pozornici mu se pridružio i košarkaš Dino Rađa s Antom Pupačićem Pupijem. Izveli su najpoznatiju i najobrađivaniju skladbu iz opere Jakova Gotovca, koju su svojedobno obradili Thompson i Let 3.

RTL Autor: RTL

Najglasnija podrška Dini su iz publike bili supruga Viktorija te sinovi 12-godišnji Roko 6-godišnji Niko. Bodrio ga je i njegov kum Petar Grašo s kojim je Dino napravio prve glazbene korake te 2007. godine snimio hit-duet 'Nisam više ja sa njom'.

Dugogodišnja ljubav košarkaša prema glazbi već je svima poznata. Osim dueta s Grašom, u novije vrijeme je s prijateljem Antom Pupačićem Pupijem osnovao glazbeni sastav Dino i Pupi band. Snimili su i prvi singl 'Da je bajker biti lako'. Splitski košarkaš svoje gitarističko umijeće nerijetko pokazuje nastupajući kao gost na koncertima prijatelja poput Bajage ili Danijele Martinović, a nedavno je zasvirao i u HRT-ovoj emisiji 'Satirikon'.


Dino Rađa uživa biti na pozornici i svirati


Nastupio je u sklopu koncerta Vlatka Stefanovskog