U KORAK S TRENDOVIMA

Zgodna Ana Karamarko okušala se u ulozi manekenke

15.11.2016 u 18:18

Bionic
Reading

Nakon što se krajem ovog ljeta pojavila na svečanom otvaranju zagrebačkog dućana poznate talijanske modne kuće, supruga Tomislava Karamaraka i vlasnica PR agencije Drimia odlučila se okušati i u ulozi modela za taj poznati modni brend kojem je naklonjena

Nije prvi put da se Ana Karamarko odlično snašla u ulozi modela. Sa svojom bujnom frizurom i vatrenom bojom kose supruga bivšeg potpredsjednika Vlade RH Tomislava Karamarka bila je i zaštitno lice svog frizerskog salona Opium, a nedavno se okušala i kao manekenka za njoj omiljeni talijanski modni brend.

U rujnu se s kćeri jedinicom Katarinom Ana pojavila i na svečanom otvaranju zagrebačkog dućana Max Mara, čije modele nerijetko nosi, stoga ne čudi što je zbog njih odlučila stati i pred kameru slavnog srpskog modnog fotografa Severa Zolaka koji je godinama radio u New Yorku i surađivao s mnogim svjetskim modnim časopisima.


Ana Karamarko na svečanom otvaranju dućana Max Mara u haljini istog branda

Svestrana Splićanka na snimanju modnog editorijala odlično se snašla, a i zimska kolekcija tog brenda stoji joj kao salivena. Ipak, na upit tportala, modno snimanje odbila je komentirati.

Samouvjerena u svom poslu, gospođa Karamarko pokazala je kako joj kao vlasnici PR agencije ne nedostaje kreativnosti, reklamirajući poznati modni brend, ali ujedno i klijenta kojeg njezina agencija zastupa.