NAKON BOKSA NA SVEUČILIŠTE

Željko Mavrović o novom poslu, djeci i mirnijem životu

13.12.2016 u 14:24

  • +3

Poznati na blagdanskom domjenku u wellness i fitness centru Murad

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/Pixsell

Bionic
Reading

Nekadašnjeg boksačkog prvaka Željka Mavrovića rijetko viđamo u javnosti, a svoj dolazak na božićni domjenak wellness i fitnes-centra Murad obrazložio je za tportal otkrivši kako posljednje tri godine otkad se oprostio od boksa živi puno jednostavniju i mirniju svakodnevicu

Prije tri godine rekao je zauvijek zbogom profesionalnom boksu, no ne i sportu. Naime, posljednje tri godine 46-godišnji Željko Mavrović radi kao voditelj i direktor sporta na sveučilištu Vern i taj ga posao iznimno veseli.

'Nema pritiska, strepnje, život mi je puno jednostavniji i mirniji. Lijepo je raditi s mladim ljudima, a u centar Murad sam došao upravo kao predstavnik sveučilišta Vern čiji studenti vježbaju u tom centru. Nakon profesionalnog sporta i poduzetničkih voda danas moja svakodnevica ima jednu ravnotežu koja mi daje mir i u obiteljskom životu', rekao nam je Mavrović koji je prošlog mjeseca proslavio 18 godina braka sa suprugom magistricom sociologije Jelenom Balabanić Mavrović. Imaju troje djece, sinove Roka i Mirka i kćer Arijanu. No djeca nisu krenula očevim stopama.


Željko Mavrović sa suprugom Jelenom i Martinom Tomčić

'Sinove ne vidim kao profesionalne sportaše jednog dana, nisu izabrali taj put nego svoj. I neka je tako, važno da su otkrili što ih u životu ispunjava i veseli', kaže Željko. Blagdani u njegovoj obitelji tradicionalna su priča, kaže, a djeca su kao i uvijek u prvom planu.


Željko s mlađim sinom Mirkom u kupnji

290744,113500,445997,253650