ANKICA DOBRIĆ

'Želim da me muškarci dožive kao ljubavnicu, ne kao kuharicu'

05.07.2016 u 19:24

Bionic
Reading

Proteklog vikenda glumica Ankica Dobrić sa četiri prijateljice imala je, kaže, vikend poput glumica iz serije 'Seks i grad'. Osim ljetnih radosti na plaži, uživale su i u riječkom restoranu Molo Longo gdje su isprobavale degustacijske menije rađene po principu Michelinovih restorana te su se i same okušale u spravljanju hrane. Ankica nam je otkrila kakva je kuharica i je li kod nje vrijedi izreka da ljubav ide kroz želudac

Glumica i njezine prijateljice osim degustiranja odlučile su prekontrolirati situaciju u kuhinji riječkog restorana te su same sudjelovale u pripremi vrhunskih delicija. Kuharima Vjeki Laziću i Valentini Čatić pokazale su kako one rade sushi.

'Bitne su cake, odnosno da naučiš dobro skuhati rižu, a ostale kombinacije koje stavljaš unutra su stvar ukusa. Nećak mi je obožavao japanske restorane koji su u početku kod nas bili nešto skuplji pa sam si mislila zašto i sama ne bih naučila spravljati hranu odande poput sushija. Tako da to ponekad to znam složiti, inače nisam baš često u kuhinji', smije se Ankica Dobrić. Iako postoji izreka da ljubav ide kroz želudac, ona svojim muškarcima ne želi kuhati i tako ih zavoditi.

'Kod mene je obrnuto, želim da muškarci meni rade večere ili da me izvedu u restoran. Ne želim da me dožive kao kuharicu nego kao ljubavnicu', našalila se glumica. Kad je o ljubavi riječ, kaže da u njezinom životu postoji netko poseban, ali o tome ne želi pričati za javnost.

Ljeto će provesti radno budući da je očekuje nastavak snimanja u Istri, a nakon toga će se odmarati na našoj obali.
'Od onih sam osoba koje ne planiraju gdje će i na koliko dana otputovati, jer odlučujem spontano, u trenutku kako sam raspoložena. Cijeli život imam neke obaveze i nešto moram, ali onda kad dođe ljeto napravim kako osjetim da trebam', ističe. Njezin idealan odmor je, kaže, na otoku ili brodu sa dragim osobama.

'To mi je idealno i tako se najbolje odmorim. Otok mora biti neki gdje nema puno ljudi. Znači nikakav Hvar niti razvikana turistička mjesta nego divljina koja je u blizini nekog mjesta gdje ako se poželim zabave mogu uputiti', otkrila je. Dodaje kako se u posljednje vrijeme više okrenula avanturizmu i adrenalinskim uzbuđenjima pa uskoro planira otići na rafting na Unu.


Anici je kuhanje strast


S Ankicom je bila i manekenka i direktorica marketinga NK Lokomotive Antea Kodžoman