JA SE RESETIRAM

Zašto Ida Prester nosi vrećicu na glavi?

20.06.2012 u 11:53

Bionic
Reading

Bend Lollobrigida snimio je spot za pjesmu 'Resetiram se', i to mobitelom. Ponosni na svoj uradak, ali i na novi album, ovoga ljeta neće mirovati nego kreću s turnejom po regiji

Ovaj hrvatsko–slovenski electro–pop bend proteklih je tjedana marljivo radio na snimanju spota za pjesmu 'Ja se resetiram', a posebno su ponosni na to što su ovaj put sav posao odradili sami članovi benda - Ida i klavijaturist Kleemar.

Spot je rađen bez rasvjete, šminke i skupe opreme, ali s puno truda i volje. Ovo je priča ispričana očima samog benda. Spot je snimljen mobitelom, na lokacijama u Zagrebu, Velenju, Ljubljani i Murskoj Soboti.

'Kako Kleemar živi u Sloveniji, viđamo se samo vikendom, cijeli video smo snimali u pauzama između tonskih proba i koncerata, tijekom mjesec dana. Dok ostali večeraju, ja navlačim uniformu, škarnicl na glavu i u akciju! Trgovi, parkirališta, polja, ured, dućani, čak i skijaška skakaonica, sve smo prošli. Iz šoping centra su nas izbacili, u polju su me izbole koprive, ali svaki moment je gušt. Iako je lo-fi, mislim da smo uspjeli prenijeti vibru pjesme, bar kako je mi čujemo. Sad smo ušparali pa nam sljedeći spot može opet snimati Spike Jonze', rekla je vesela Ida.


Pjesma 'Ja se resetiram' nalazi se na njihovom aktualnom albumu 'Pilula' koji sadrži trinaest disko plesnih pjesama, a njegov divlji i poprilično žestoki zvuk osigurao je slovenski producent Gregor Zemljič.
Lollobrigida nikada ne miruje, pa ih se kroz ljeto može uživo vidjeti u sljedećim gradovima:
15. lipnja - Rock Music Fest, Ljubljana, SLO
23. lipnja - Karlovac, HR
27. lipnja - Lent, Maribor, SLO
13. srpnja - Exit 2012, SRB
4. kolovoza - Schengen, Vinica, SLO
24. kolovoza - Poletna scena, Nova Gorica, SLO
25. kolovoza - Dnevi poezije in vina, Ptuj, SLO
kolovoza09 - REM Tribute, Ljubljana, SLO
15. rujna - Warrior Dance Festival, Beograd, SRB

Ja se resetiram