ZNAKOVITI POGLEDI

Zajednička strast Nataše Janjić i Gorana Bogdana

13.05.2016 u 09:38

Bionic
Reading

Među nekoliko poznatih osoba, koji u novom videu nadolazećeg Zagreb Book Festivala pozivaju ljubitelje knjige na veliko književno događanje, svoj su poziv u duetu uputili i glumci Nataša Janjić i Goran Bogdan. Intrigantno je pak kako su to napravili, a i citat Oscara Wildea nisu izgovorili tek slučajno

Knjiga je čovjekov najbolji prijatelj, a čini se kako upravo kroz knjigu Nataša Janjić i Goran Bogdan žele nešto poručiti javnosti. Naime, glumci čija su zajednička druženja posljednjih tjedna sve učestalija, zajedno su se pojavili i u promotivnom videu za skorašnji Zagreb Book Festival u kojem najavljuju književni događaj i zemlju koja će se ove godine naći u njegovu fokusu. Spontani i nasmijani Nataša i Goran, koji je o svojoj naklonosti književnosti pričao bezbroj puta, zajedno su citirali i Oscara Wildea za kraj  - 'Sanjari osjete zoru prije ostalih.' Kako stvari stoje iz viđenog, njih dvoje osim iste profesije imaju još mnogo toga zajedničkog.

Je li umjetnost ili nešto drugo bila presudna u zbližavanju dvoje glumaca koji dosad nisu bili toliko bliski, Janjić i Bogdan, koji kad je o emocijama riječ njeguju silenzio stampa, možda neće tako skoro otkriti. Ako cijene sve što je rekao Wilde, onda se će se ponijeti i za onom izrekom 'Malo iskrenosti opasna je stvar, a mnogo iskrenosti potpuno je fatalno'.

427767,424368,417978,416247

Njihovo posljednje zajedničko druženje bilo je na domjenku premijere predstave 'Pad' prošlog vikenda u ZKM-u. Nataša je bila u publici, a Goran na pozornici. Čestitke za odličnu ulogu s njezine strane nisu izostale.

Zagreb Book Festival