NA INSTAGRAMU

Zagonetna ljubavna poruka Vlatke Pokos

22.10.2015 u 11:47

Bionic
Reading

Sudeći po porukama koje voditeljica Vlatka Pokos posljednjih dana ostavlja na svom Instagramu, Ivici Biljanu oprostila je njegov medijski ispad o njihovim ljubavnim problemima i odlučila na to gledati kao na savladanu prepreku koja ih je samo još zbližila

'Što nas ne rastavi, ojača nas', tvrdi Vlatka Pokos nakon medijske bure koju je nedavno podigao njezin dečko Ivica Biljan kada je za jedne dnevne novine progovorio, nimalo džentlmenski, o razlogu prekida s njom i njezinoj prošlosti. Nekoliko dana kasnije, posuo se pepelom i cijeli događaj između redaka opisao kao svoj trenutak slabosti.

Vlatku su prijatelji obasuli porukama utjehe i poručili joj da hrabro nastavi dalje uzdignute glave, no unatoč svemu, Biljanu je odlučila sve oprostiti. Još prije nekoliko mjeseci nazvala ga je čovjekom svog života i srodnom dušom koji je razumije i čini sretnom. Na sve što se dogodilo Vlatka gleda kao na jednu životnu prepreku koju su savladali.

'Parovi koji su suđeni jedno drugom su oni koji prebrode sve ono što ih pokuša rastaviti i iz svega izađu još jači', poručila je znatiželjnicima 45-godišnja voditeljica. Ivica Biljan, bivši maneken porijeklom iz Like koji već godinama živi i radi u Kanadi te iza sebe ima jedan brak i dva sina, i Vlatka u vezi su od početka ove godine.

#love #devotion #forgivness #patience #passion

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on