NEDJELJNA AVVANTURA NA TPORTALU

Vruća erotska priča o seksu na jednu noć

24.12.2013 u 09:00

Bionic
Reading

Drugu nedjelju u sklopu Nedjeljne Avvanture na tportalu, 29. prosinca od 18 do 24 sata, uz dokumentarac 'The Black Power Mixtape' besplatno pogledajte i hrabar film o fenomenu seksa na jednu noć, 'Noć #1'

Film 'Noć # 1' intimno je i odvažno istraživanje koncepta seksa za jednu noć. Clara i Nikolai upoznaju se na raveu i završe u njegovom stanu. Prvi dio filma je erotsko i otvoreno portretiranje vođenja ljubavi. U trenutku kad se Clara pokuša iskrasti bez pozdrava, tipičan spoj kreće u neočekivanom smjeru.

Redateljica Anne Emond, rođena je 1982., a živi i radi u Montrealu od 2011. Od 2005. napisala je i režirala sedam kratkih filmova. S filmom 'Naissances' osvojila je nagradu za najbolji kratki film na Brooklyn International Film Festivalu.


NOC AVVANTURAby eyeonfilms_croatia
Kratki film 'Sophie Lavoie' osvojio je nagradu za najbolji kratki film na Montreal Festival du Nouveau Cinema i festivalu Vidéastes Recherchés. Filmovi Anne Emond fokusiraju se na ljudska bića i muke njihovih duša; ljubav, smrt, laž, mladost i usamljenost ključne su teme njezinih filmova.


'Noć # 1' besplatno pogledajte u nedjelju, 29. prosinca od 18. do 24 sata u sklopu Nedjeljne Avvanture na tportalu. Nakon toga možete ga gledati uz minimalnu naknadu od 7,50 kuna u sklopu Videa on Demand.