POVRATAK U 90-E

Vraća se dobri, stari MTV

29.07.2016 u 17:29

Bionic
Reading

Točno na 35. obljetnicu prvog emitiranja jednog od najpopularnijih glazbenih kanala, MTV-ja, na male ekrane se vraća MTV Classic. Ljubitelji dobre glazbe ponovno će doći na svoje 'MTV: Unplugged' koncertima najvećih zvijezda, a dobra vijest je i da će se ponovno puštati snimljene epizode 'Beavis & Butt-heada' i 'Jackassa'

Stiže lijepa vijest za sve ljubitelje dobrog, starog MTV-ja. Naime, u ponedjeljak 1. kolovoza na televiziju se ponovno vraća kanal MTVClassic. Prema najavama Viacoma, njihov program VH1 Classic u ponedjeljak će postati MTV Classic, što bi u kratkim crtama značilo da će se na malim ekranima ponovno moći gledati televizijski showovi poput 'Beavis & Butt-head' i 'Jackass', koji su se 90ih godina prošlog stoljeća i početkom 2000. godine emitirali svakodnevno na MTV-ju.

Generacije koje su odrasle uz stari MTV, a koji su većinom mogli pratiti jedino preko dobro znanih satelitskih prijamnika, znaju da ono što se danas emitira na MTV-ju, nema niti najmanje veze s početnom produkcijom. Svi ljubitelji dobre glazbe, doći će na svoje jer će napokon moći ponovno uživati u 'MTV: Unplugged' - nizu koncerata poput Kurt Cobaina i Nirvane, BobaDylana, Alice In Chains, Erykah Badu i mnogih drugih.

Na male ekrane ponovno se vraćaju 'Beavis & Butt-head'

Ludorije 'Jackassa' emitirat će se na MTV Classic kanalu

Happy Birthday Kurt Cobain. You are missed.

A photo posted by MTV Classic (@mtvclassic) on

Zahvaljujući 'MTV:Unplugged' ponovno će se moći u live koncertu grupe Nirvana

Razlog zašto su baš odlučili to napraviti na 1. kolovoza je taj što se MTV počeo emitirati upravo na taj datum, no 1981. godine, a zanimljivo je kako će se tijekom prvog sata emitiranja prikazivati isti program koji se prikazivao prije 35 godina.