SUSPENDIRAN ZBOG SVAĐE

Voditelj Top Geara opet u problemima

10.03.2015 u 19:02

Bionic
Reading

Jeremy Clarkson, voditelj BBC-jeve emisije Top Gear, suspendiran je zbog žestoke svađe s jednim od producenata

Zbog toga je Clarkson, kako je objavio BBC, suspendiran, a Top Gear neće biti emitiran u nedjelju.

BBC je u kratkom priopćenju pojasnio da nitko drugi nije suspendiran te da je u tijeku istraga.

Clarkson će biti suspendiran sve dok istraga ne bude okončana. Kako se šuška, voditelj je pokušao udariti producenta.

U svibnju prošle godine Jeremy Clarkson (54) dobio je posljednje upozorenje zbog rasističkih riječi koje je koristio prilikom snimanja emisije popularnog TV showa. Tad je objasnio da su ga upozorili da će, ukoliko napravi još jedan takav ispad, biti smijenjen.

BBC nije otkrio dodatne pojedinosti o Clarksonovom incidentu. U 'Top Gearu', koji redovito ugošćuje poznate osobe, ove nedjelje trebao se pojaviti nekadašnji nogometaš Gary Lineker. Dvije preostale epizode showa zasad su povučene s rasporeda.

Ekscentrični Clarkson je poznat po svojim kontroverznim izjavama, a prošle godine se našao i u središtu financijskog skandala. Naime na BBC-ju je provedena istraga zbog navodno prevelikih plaća najpopularnijih voditelja, među kojima je i Clarkson, koji samo za vođenje 'Top Geara' godišnje dobije više od devet milijuna kuna.

Inače, Clarkson je s ekipom iz 'Top Geara' posjetio Zagreb prošle godine te je u Areni održan veliki automobilistički spektakl 'Top Gear Live', temeljen na kultnom BBC-jevom showu.

Top Gear trio (Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May) tad su održali odličan show u zagrebačkoj Areni, oduševivši publiku svojim specifičnim humorom.