NAGRADNJAČA

Vodimo vas u Tvornicu kulture

02.05.2012 u 11:02

Bionic
Reading

Tvornica kulture i tportal.hr vode svoje čitatelje na koncerte 3, 5. i 8. svibnja - za svaki koncert poklanjamo vam 1x2 ulaznice.

ČETVRTAK
BRIO + DJ BEZUM / 3.5.2012. / Mali Pogon, 21h / Ulaznice: 35kn
Brio je bend iz Zagreba osnovan 1999-e godine. Članovi ovog dua, prehodno aktivni na zagrebačkoj punk-rock i noise-rock sceni, u potpunosti su se posvetili izvođenju slobodno improvizirane muzike. Do sada su svirali na festivalima Žedno Uho, No Jazz, Improspekcije, kao predgrupa muzičarima kao što su Peter Brotzmann, Mats Gustafsson, Shoji Hano, Zu, Triage, Mathew Shipp.
Više: http://www.tvornicakulture.com/tvornica-kulture-2012-05-03-brio.html

SUBOTA
POPEČITELJI / 5.5.2012. Subota / Mali Pogon, 21h / Ulaznice: 30kn
Neumorni svirači i borci za ljudska prava na slobodu instrumentalnog izražavanja i dobar zvuk, se nakon deset godina postojanja i tri godine nakon objavljivanja posljednjeg albuma oglašavaju novim singlom. Nakon gledanja u 'Horizonte', Popečitelji vam predstavljaju 'Društvo!', singl na kome se nalaze dve numere ('Loše društvo' i 'Novo društvo') kao prethodnicu novog albuma koji je u pripremi.
Više: http://www.tvornicakulture.com/tvornica-kulture-2012-05-05-popecitelji.html

UTORAK
VASKO ATANASOVSKI TRIO / 8.5.2012. / Mali Pogon, 21h / Ulaznice: 35kn
Vasko Atanasovski Trio predstavlja novi album 'Come To Me'
Slovenski skladatelj i glazbenik Vasko Atanasovski poznat je po raznovrsnim suradnjama sa svjetski poznatim jazz, rock, klasičnim i tradicionalnim glazbenicima te jedinstvenim majstorskim pristupom prema svim stilovima glazbe. Sastav čine bubnjar, udaraljkaš i virtuoz Marjan Stanić te akademski obrazovani gitarist Dejan Lapanja, a ovi izvrsni glazbenici već dugo vremena tutnjaju zajedno s Atanasovskim.
Više: http://www.tvornicakulture.com/tvornica-kulture-2012-05-08-vasko-atanasovski-trio.html 

Dvije ulaznice za koncert 3. svibnja osvojio je Braco Bonić-Babić

Dvije ulaznice za koncert 5. svibnja osvojio je Anto Nikolić

Dvije ulaznice za koncert 8. svibnja osvojio je Valentino Stanić.