NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Trigger

17.04.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Sljedeći Trigger u petak, 20. travnja, u Mali pogon Tvornice kulture opet dovodi goste koji spadaju u grupu 'domaćih genijalaca', a mi svojim čitateljima poklanjamo ulaznice.

Uz Trigger rezidente, svoju glazbenu selekciju pripremit će gosti koje triggerovci ne žele razotkriti. Spomenuli su jedino da često rade u institucijama poput muzeja, i to za velike pare te da se priča da vole i Bajagu, ali će za Trigger pripremiti nešto prikladno. Uz njih nastupa i javnosti poznat, ali gotovo jednako mističan Dr. Deda, koji vidi sve i zna skoro sve. Deda vizualno stimulira publiku na koncertima raznih bendova i partyja.

Trigger su Bambi i Rachunica. Vole nabrijanu glazbu i smirene ljude. Ako želite slušati najsvježiju selekciju acida, techna, electra i 8-bita, i vi ćete ih voljeti. Zbrojeno imaju preko 15 godina iskustva u slušanju glasne muzike, sumanutom traženju hitova i davanju kratkih turističkih ruta gostima po centru Zagreba. Osim na vlastitim programima iskustvo su skupljali na Illectricityju, Queeru, Terraneu i Žednim Ušima te na raznim tuđim programima u Zagrebu i široj regiji.

Dvije ulaznice osvojio je Marin Mikulić.