NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Pozitivan koncert

19.11.2012 u 12:59

Bionic
Reading

U Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 1. prosinca, nastupit će Hladno pivo, Let3, One Piece Puzzle i Brkovi, a mi smo za svoje čitatelje pripremili 4x2 ulaznice!

Uoči velikog zagrebačkog koncerta u Velikoj dvorani Doma sportova kada nakon tri godine kao headlineri nastupaju na Pozitivnom koncertu, Hladno pivo najavljuje novi singl,pjesmu 'Pravo ja'. Pjesma je inspirirana kolumnom Ante Tomića 'Pravo ja - ključ u ruke', a za pjesmu kažu: 'Jeste li hrabra osoba koja se nosi oči u oči s problemima današnjice ili malo govno koje na forumima iz prikrajka vreba i sere po svemu i mrzi svakog... Ili ne daj bože koristite raznorazne preparate za rast kose umjesto da priznate da ste ćelavi... Ukoliko niste sigurni, poslušajte 'Pravo ja', možda skinete rajf.'

Pozitivan koncert osmi će puta obilježiti Svjetski dan AIDS-a uz još jednu sjajnu postavu izvođača. U Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 1. prosinca, nastupit će Hladno pivo, Let3, One Piece Puzzle i Brkovi. Nakon što je, uz Dubiozu kolektiv, Stereo MCs, Kawasaki 3p i Svadbas, prošle godine Velika dvorana bila rasprodana, organizatori isto očekuju i ove zime. Jak line up izvođača bit će, dakako, ekskluzivna prilika da ih se vidi u Zagrebu u sljedećim mjesecima.

Pozitivan koncert i ove godine drži najniže cijene ulaznica za ovako jaku postavu izvođača. Od 15. listopada do 30. studenog cijena će iznositi 50 kuna, a na dan koncerta u subotu, 1. prosinca, ukoliko ih ostane u prodaji, ulaznice će iznositi 70 kuna.

Po dvije ulaznice za koncert su osvojili:

Tina Barbarić
Sandra Alavuk
Danijel Ciglar
Natalija Špruk