NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert Nene Belana u Varaždinu

07.02.2014 u 10:05

Bionic
Reading

Ove godine, uz već dva tradicionalna koncerta povodom Valentinova u Zagrebu, Neno Belan & Fiumend održat će 8.2.2014. veliki koncert povodom Valentinova u Areni u Varaždinu!

Neno Belan & Fiumens na velikom unplugged koncertu u Varaždinu izvest će svoj unplugged program, koji su publici predstavili prošle godine za Valentinovo, u dva dana rasprodanoj Tvornici.

Neno Belan jedan je od najizvođenijih i najpopularnijih domaćih kantautora u proteklih desetak godina. Nastavno na niz prethodnih uspjeha, i prošla godina donijela je rasprodane koncerte i nekoliko hitova. Pjesma 'Oceani ljubavi' je u 2012. godine bila najemitiranija pjesma, a pjesma 'Ulicama grada (Pjesma sreće)', proglašena je najizvođenijom pjesmom na 16. Večerima dalmatinske šansone Šibenik.

Neno Belan & Fiumens će u baroknom gradu, Varaždinu, uz svoj bogati glazbeni opus, zasvirati i brojne od publici omiljenih pjesama: 'Stojim na kantunu', 'Ivona', 'Kavana', 'Rijeka snova', 'Dotakni me usnama', 'Vino noći'. Pjesme će predstaviti u pomalo izmjenjenoj, ali još uvijek vrlo plesnoj verziji.

Na varaždinskom koncertu, pridružit će se i sve popularnija Klapa Kampanel, s kojima je Neno još prije nekoliko godina ostvario zajedničku suradnju najpoznatiju po već spomenutoj pjesmi 'Oceani ljubavi'.

Klapa Kampanel djeluje od 2006. godine, a neke od njihovih često izvođenih pjesama su 'Poljubi me', 'Ča će mi Copacabana' i 'Samo ljubav ostaje'.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice za koncert te tri CD-a 'Oceani ljubavi'!

Po dvije ulaznice za koncert su osvojili:

Nataša Tomić-Strelec
Rikardo Protrka

CD su osvojile:

Tamara Novak
Dijana Pek
Jelena Marić

CD-e šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnike ulaznica o detaljima preuzimanja ulaznica ćemo obavjestiti putem maila.