NAGRADNJAČA

Vodimo vas na koncert grupe Pavel

12.03.2013 u 10:29

Bionic
Reading

Gotovo raritetni nastup dogodit će se u petak, 15. ožujka, u Tvornici kulture. Bend koji danas iza sebe ima dva albuma ovjenčana odličnim kritikama održat će svoj drugi koncert u karijeri! A mi smo za svoje čitatelje pripremili 4x2 ulaznice.

Pet je godina prošlo od prvog i posljednjeg koncerta benda Pavel u Zagrebu. Ovog ožujka odlučili su ispraviti nepravdu i prirediti svoje drugo ukazanje publici koja ih se kroz godine uistinu zaželjela.

2008. u prepunom Saxu predstavili su svoj istoimeni album prvijenac, a ovog će puta, uz materijal s prvog albuma ('Morska', 'Moj stan je prekinuo s njom', 'Ako si za, mogli bi jednom izaći'...) zasvirati i nove pjesme s iznimno hvaljenog albuma 'Od prve zvijezde ravno' - 'Zbog tebe', 'Kalifornija', aktualni singl 'Sve si gluplji što stariji bivaš'...

Album koji su mnogi po izlasku proglasili albumom godine i koji prate epiteti poput - 'sjajno',' impresivno', 'najbolji album', 'spoj pop intelekta i emocije',' album sadašnjeg duha vremena' – biti će pravo zadovoljstvo poslušati u live izvedbi vojske sjajnih glazbenika sa lepezom instrumenata koji će zasigurno stvoriti nezaboravnu atmosferu. Ovaj koncert, koji vam predstavljaju Mars koncerti i Dallas Records, zaslužuje da se vidi i posluša!

Po dvije ulaznice za koncert su osvojili:

Mirko Jukić
Martina Gačar
Irena Curman
Ljubica Pešorda