NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Hladno pivo

14.09.2015 u 11:34

Bionic
Reading

Iako su planovi bili drukčiji i zagrebački koncert je u počecima planiran početkom sljedeće godine, zbog velikog pritiska i svakodnevnih upita odluka je pala – Hladno pivo stiže na Šalatu u subotu 19.rujna, a tportal.hr dijeli vam 5x2 ulaznice za koncert

U planu je neviđen open air spektakl na kojem će Hladno pivo, između ostalog, predstaviti najnoviji album 'Dani zatvorenih vrata', brojnim recenzijama već proglašen konkurentom za album godine, a sve prisutne očekuje preko dva sata žestoke rock'n'roll svirke.

Ulaznice za koncert u Zagrebu već su u pretprodaji za 80 kuna dok će se za ostale gradove naći u prodaji sljedeći tjedan.

'Veselimo se jako turneji i Šalati. Svi koncerti koje sada sviramo pokazuju da je publika, osim pjesama, naše najjače oružje jer kamo god dođemo, trgovi, klubovi i dvorane puni su, a pjesme, čak i nove, pjevaju u glas s nama, kao da ih pjevamo već godinama. Shvatili smo da ne možemo čekati i da se Zagreb mora dogoditi što prije. Šalata, kao stadion u malom, činila se kao najbolje rješenje za vruće rujanske dane. Hladno pivo na stageu, hladno pivo u ruci i zvijezde iznad nas – gdje ćeš bolje?', kaže Mile Kekin.

Dobitnici su: Natalija Peti, Snježana Ležaić, Darko Golner, Anita Stipić i Nino Majder.