'NAJVIŠE SAM SAMA'

Vlatka Pokos otvorila dušu o prekidu s Ivicom Biljanom

18.05.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Nakon što je s poduzetnikom Ivicom Biljanom prekinula desetomjesečnu vezu, voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos odlučila se za šutnju. Tek je povremeno na svom profilu na Instagramu otkrivala tko joj daje snagu u teškim životnim trenucima, a sada je napokon o tome progovorila

'Kod kuće sam još uvijek sama. Najviše sam sama, ali biti sam ne znači biti usamljen', rekla je u razgovoru za RTL Televiziju.

Pravu istinu o svojoj posljednjoj vezi s kanadskim poduzetnikom hrvatskih korijena Ivicom Biljanom će, kaže, zadržati za sebe.
'Ono što se događa između dvije osobe u nekom ljubavnom odnosu, znaju samo te dvije osobe', ističe Vlatka.

Snagu nakon ljubavnog kraha pronalazi u vjeri i ljubavi koju joj je pružila njezina baka.
'Ono što je meni dala moja baka, mislim da je to najvrednije što sam mogla dobiti u životu. To je u meni stvorilo temelj i ljubav, to mi daje snagu', izjavila je.

Njezina baka Ljubica, koja je umrla prošlog ljeta, živjela je u Sokolovcu pokraj Koprivnice i bile su izuzetno bliske. Budući da je Vlatki majka radila u Njemačkoj, baka ju je odgajala. Uvijek je naglašavala da je imala sretno djetinjstvo ispunjeno ljubavlju.

Vlatka je prokomentirala i nedžentlmenski prekid svog bivšeg. Nakon razlaza s Vlatkom izjavio je kako nije imao pojma o njezinoj prošlosti, a kad je sve doznao, više joj nije mogao vjerovati.

'Ljudi vas razočaraju. Ako vas je netko doista volio, prema vama nikad ne može biti zao. Toliko na svijetu ima divnih muškaraca i ljubavi, ne mislite valjda da još mislim na bivšeg?' rekla je Vlatka kroz smijeh.

Za njezinu vezu s Ivicom Biljanom javnost je saznala u lipnju prošle godine.
'Strašno sam zaljubljena! Upoznali smo se na vrlo romantičan način, a osvojio me svime. Prije svega izgledom, šarmom i inteligencijom', s osmijehom na licu govorila je za tportal nedugo prije nego što se saznalo da je tajanstveni muškarac Kanađanin hrvatskih korijena Biljan. Iako su nakon toga bili nerazdvojni i putovali zajedno diljem naše obale, ljubav im nije opstala.


Nakon prekida se okrenula vjeri i ljubavi koju joj je pružila baka s kojom je odrasla


Vlatka je s Ivicom Biljanom bila u vezi deset mjeseci