STARA - NOVA VEZA

Vlatka Pokos kod bivšeg u Torontu?

09.02.2016 u 18:18

Bionic
Reading

Da trenutačno boravi u Torontu, gdje živi njezin nekadašnji dečko Ivica Biljan, Vlatka je otkrila fotografijama na Instagramu pozirajući u centru grada ispred instalacija kraj kojih se nerijetko fotografiraju zaljubljeni ili mladenci

Pratiti tijek događaja posljednje ljubavne veze Vlatke Pokos s Kanađaninom hrvatskih korijena Ivicom Biljanom postala je nemoguća misija. No i bez komentara za javnost Vlatka je jučer na Instagramu dala naslutiti kako se trenutačno nalazi u Kanadi, točnije u Torontu gdje Biljan živi.

'Ljubav je u zraku' samo je jedan od njezinih postova, a na pitanje prijatelja gdje se nalazi poručila je kako je 'to zasad tajna'. Mjesta na kojima se fotografirala u centru grada poznata su kao mjesta zaljubljenih s poznatim instalacijama srca i lokota ljubavi gdje se nerijetko fotografiraju mladenci.

Nakon što je brzopleti Biljan u listopadu dao vrlo nesmotrenu izjavu medijima o kraju ljubavi s Vlatkom, njihova veza bila je u krizi. Sudeći po Vlatkinu putovanju u Kanadu, nesuglasice su izgladili, a Biljan se zasigurno ispričao jer mu je jezik bio brži od pameti.

#love ...At least on the wall :-))))

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

Love is in the air...:-)) #love #lovefortheworld

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on