DODJELA NAGRADA HRVATSKOG GLUMIŠTA

Vladimir Šišljagić u dobrom društvu i umjetnost u prvom planu

25.11.2016 u 09:53

Bionic
Reading

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu u četvrtak navečer dodijeljene su Nagrade hrvatskog glumišta za najbolja umjetnička ostvarenja u 2016., a svečanost su uveličali mnogi uglednici iz javnog života. Neki su došli s pratnjama, a neki su sinoćnju dodjelu iskoristili za susret s kolegama

'Bilo je lijepo i svečano. Dodjela Nagrada hrvatskog glumišta nama glumcima služi da se podružimo s kolegama koje inače ne vidimo često, da se opustimo i slavimo dobar rad kolega', ispričala nam je Jelena Perčin. Ona je na dodjelu nagrada stigla u društvu najbolje prijateljice Sandre Lončarić Tanković.

Jelena se sprema za premijeru predstave 'Ljudi od voska' redatelja Mate Matišića koju ima 30. prosinca u HNK-u. Radi i na novom projektu kojem se jako veseli, ali još, kaže, ne smije pričati o tome. Nadolazeće blagdane provesti će radno.

'Ništa od odmora. U našem poslu je to tako. Sad imamo probe, a onda slijede predstave. Eventualno me u veljači možda dopadnu kakvi slobodni dani', rekla je glumica.

Događaj ni ovog puta nisu propustili ni političari poput Ante Đapića i Ivice Vrkića te Vladimira Šišljagića koji je stigao u pratnji kćeri Dine Šišljagić.


Svečanu dodjelu nagrada pratio je u društvu kćeri Dine

Glumici Petri Cicvarić i njezinu partneru Peđi Gvozdiću sinoćnji izlazak bio je prvi otkad je krajem rujna rodila kćer Koranu. Lijepa glumica zablistala je u HNK-u modno usklađena sa svojim dragim, a da joj majčinstvo itekako godi, govori njezin zadovoljan osmijeh koji cijele večeri nije skidala s lica. Iako je rodila prije nekoliko mjeseci, Petra je liniju već je dovela gotovo do savršenstva.

'Baka je čuvala koranu. Bilo mi je drago vidjeti svoje kolege, svi su bili raspoloženi, bila je dobra atmosfera, ali je ipak bilo najljepše doći kući. Korana nas je dočekala budna i nasmijana i to je nešto što se ne može mjesriti s nikakvim izlaskom', iskrena je glumica.


Pjevač Neno Belan svečanu dodjelu nagrada pratio je u društvu redateljice Nine Keflin s kojom je radio na mjuziklu 'Matilda' u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, a koja je imala četiri nominacija na sinoćnjoj dodjeli nagrada.