TREĆA SREĆA

Vladimir Kočiš Zec zna recept za dobru vezu i brak

01.02.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Glazbenik Vladimir Kočiš Zec proživljava najljepše životne trenutke. Istinski uživa i u ljubavi sa svojom voljenom suprugom Dinom Hadžiselimović. Otkrio nam je kako zajednički najradije provode vrijeme te kako će proslaviti drugu godišnjicu braka

Vladimir i Dina nerazdvojni su otkako su zajedno, od Božića 2011. godine. Supruga ga nerijetko prati na njegovim nastupima, a nedavno su, među ostalim, skupa uživali na promociji notnog zapisa Zrinka Tutića.

'Imamo svoj zatvoreni krug prijatelja, izlazimo, ali ne prečesto. Naša glavna zanimacija je nedjeljni odlazak u planine. Posebno volimo obilaziti Samoborsko gorje - Oštrc, Japetić, Plešivicu. Trudimo se što više biti na zraku, planinarimo više rekreativno. To nas drži i u tome istinski uživamo', rekao nam je 66-godišnji glazbenik.

Ranije je izjavio da ga je Dina usrećila kad je mislio da je to u njegovim godinama nemoguće i presretan je što ponovno živi ljubav nakon što mu je 2009. godine, poslije teške borbe sa zloćudnom bolesti, preminula supruga Snježana. S prvom suprugom Mirjanom ima 40–godišnju kćer Ivu i 35–godišnjeg sina Filipa, s kojima je u odličnim odnosima i koji u svemu podržavaju glazbenika.

'Imam sreću što je uz mene osoba koja vjerno prati što radim, ali se puno ne miješa. Mi muškarci često znamo biti brzopleti u nekim svojim postupcima i reakcijama pa je lijepo kad imaš korektora, nekoga tko će te ispraviti kad pogriješiš, kao što ja imam svoju Dinu. To je, mislim, najvažnije u vezi, braku. Puno mačo muškaraca to ne bi priznalo, ali meni to nije problem jer ja nisam mačo, nego sračo. (smijeh) Hoću reći da imam puno godina i iskustva iza sebe, djeca su već odrasla pa danas imam puno zrelije stavove nego što sam imao nekad i točno znam kako treba', priznao je.

S voljenom Dinom, treći put u bračnu luku je uplovio na najromantičniji način. Vjenčali su se uz rijeku Mrežnicu, a do Mrežničke kuće došli su kanuom. Na livadi, u društvu kumova Sanje Doležal i Jakova Bienenfelda, te bliskih prijatelja, Vladimir i Dina izmijenili su bračne zavjete. Drugu godišnjicu braka, koja će biti u svibnju, mogli bi, otkrio je, proslaviti putovanjem, ali ne izvan Hrvatske.

'Nakon vjenčanja smo, zahvaljujući svom kumu otputovali na Maldive. Ovoga puta ćemo možda otići na neku destinaciju u Hrvatskoj. U svakom slučaju, godišnjicu ćemo proslaviti na lijep, topao i skroman način', kaže Zec.

U poslovnom smislu je itekako aktivan. Sa Sanjom Doležal je sredinom prošle godine najavio da okreću novu stranicu u karijeri te su istaknuli da nastavljaju svirati s dugogodišnjim kolegom Marinkom Colnagom. U svibnju prošle godine su objavili pjesmu 'Emotivna prijetnja' koja im je dala vjetar u leđa za nove glazbene pobjede. U pripremi im je koncert krajem svibnja u Zagrebu, kao poklon svojoj publici za sve ove godine koje im je ostala vjerna.

'Nama je najvažnije da smo diskografski i koncertno prisutni. Imamo krasnu ekipu mladih glazbenika pa naši nastupi imaju zavidnu visinu i kvalitetu i svugdje gdje imamo koncert, dobro prolazimo', pohvalio se.


Glazbenik se s trećom suprugom vjenčao 2014. na Mrežnici


S Marinkom i Sanjom nedavno je na Zagrebačkom festivalu promovirao singl 'Snovi zaljubljene žene'