TATJANA JURIĆ

Više nije tajna - dečko Ivan Zubak dio je obitelji!

21.11.2016 u 09:24

Bionic
Reading

Veza televizijske i radijske voditeljice Tatjane Jurić i predsjednika uprave ORYX grupe te člana uprave Auto Zubaka otkrivena je sredinom kolovoza, a od tada pa do danas Tajana i Ivan bili su uporni u odluci da je ne komentiraju u medijima, niti objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Ipak, Tatjana nije odoljela pokazati svoju sreću objavivši prije tjedan dana prvu fotografiju sa svojim odabranikom i malim nećakinjama, uz potpis koji sasvim dovoljno govori o tome koliko je ozbiljan njezin odnos s Ivanom Zubakom

'Ne mogu misliti o ljubavi', poručila je početkom ove godine Tatjana Jurić (31) nakon prekida zaruka s Mirjanom Vidovićem. Danas je pak ljubav ono o čemu itekako razmišlja jer veza s Ivanom Zubakom (31) postala je dovoljno snažna, barem ako je suditi po postu koji je lijepa televizijska voditeljica objavila na svom profilu na Instagramu.

Naime, ispod fotografije svojih malih nećakinja i Ivana Zubaka snimljene na klizalištu na Šalati prošlog vikenda Tatjana je napisala 'familija na ledu'. Time je između redaka rekla sasvim dovoljno o svojoj naklonosti i povjerenju u Ivana.

Tajana i Ivan Zubak zbližili su se ovog proljeća, a prvi put su zajedno snimljeni u javnosti početkom kolovoza u centru grada. Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju krajem rujna nisu se odvajali jedno od drugog, ne skrivajući se ni od fotografa. Ipak, Tatjana - unatoč zadovoljstvu u novoj vezi - nije objavljivala fotografije s Ivanom na svom Instagramu. Sve donedavno, kad je svima dala do znanja koliku podršku u sretnim, ali i teškim trenucima ima od svog partnera. 

Familija na ledu! ??????

A photo posted by ?? Tatjana Jurić ???? Croatia (@tatjana_juric) on

Ja dobro, a ti? ??

A photo posted by ?? Tatjana Jurić ???? Croatia (@tatjana_juric) on

Nema stylinga ako Jack ne odobri! ?? @envyroom

A photo posted by ?? Tatjana Jurić ???? Croatia (@tatjana_juric) on