OBITELJSKO OKUPLJANJE

Vanja Mamić: Uz brata i sestru svaki dan je blagoslov

  • Autor: I.Č.
  • Zadnja izmjena 25.08.2016 16:14
  • Objavljeno 25.08.2016 u 12:48
Vanja Mamić uz sestru Jasenku i brata Hrvoja

Vanja Mamić uz sestru Jasenku i brata Hrvoja

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Najljepši događaj ovog ljeta za Vanju Mamić bio je posjet njezine starije sestre Jasenke Puc, udovice poznatog preminulog rukometaša Iztoka Puca, iz SAD-a gdje je Jasenka ostala živjeti sa sinom jedincem Bornom i nakon suprugove smrti prije pet godina. Uz njih je na Pagu bio i Vanjin mlađi brat Hrvoje s kojim je Vanja jako povezana. Ti dani su za bivšu suprugu Zorana Mamića svake godine oni najsretniji, a najbolnije je, priznaje, kad se sa sestrom mora oprostiti

Iako je o tome u javnosti rijetko govorila, Vanja Mamić je u životu najveću podršku uvijek imala od svoje obitelji s kojom je jako povezana. Uz majku i oca koji su joj najveći životni uzori, o čemu je jednom prilikom govorila za tportal, Vanjina srodna duša i osoba koja je najbolje razumije upravo je njezina starija sestra Jasenka Puc, udovica poznatog rukometaša Iztoka Puca koji je 2011. godine, u 46. godini života, izgubio bitku s tumorom u SAD-u gdje Jasenka i danas živi sa sinom.

Tradicija obitelji Horvat jest obiteljsko okupljanje na Pagu svakog ljeta, a tako je bilo i ove godine. 'To su naši sretni trenuci, ti dani na Pagu naš su blagoslov. Družimo se, nadoknađujemo sve vrijeme koje nismo proveli zajedno. Svake godine sve mi teže padaju rastanci od moje sestre i kad je trebam otpratiti na aerodrom. Jučer sam se isplakala kad je odlazila više nego ikad, priznala nam je Vanja koja je jako bliska i sa svojim mlađim bratom Hrvojem.

Instagram

Instagram

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Instagram

Instagram

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram


Sestre i najbolje prijateljice Vanja Mamić i Jasenka Puc

Uz Vanju su ovog ljeta bila i njezina djeca, kćerka Nina i sin Bruno. S obzirom na to da je Nina upisala fakultet u Berlinu, Vanja se ovog ljeta nije odvajala od kćeri, a zajedno su otputovale i u Zürich na dva dana ovog tjedna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!