GASTRO DVOBOJ

Vanja Mamić: Bandić se odlično snalazi u kuhinji

17.09.2015 u 10:50

  • +6

Na Zrinjevcu održan kulinarski dvoboj u sklopu Food film festivala

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko Bašić/PIXSELL

Bionic
Reading

U sklopu prvog Food Film Festivala jučer je na zagrebačkom Zrinjevcu održan Gastro dvoboj poznatih na kojem su se u spravljanju finih specijaliteta okušale mnogobrojne osobe iz javnog života, među kojima je bio i gradonačelnik metropole Milan Bandić

Slučajni prolaznici koji su se prošle večeri zatekli na Zrinjevcu nisu mogli ne osjetiti mirise hrane s dvoboja poznatih održanog u sklopu Food Film Festivala.

Pripremani su mnogobrojni specijaliteti, a kuhače se primio i gradonačelnik Milan Bandić dokazavši da nije dobar samo kad je kuhanje u pitanju već i da suvereno vlada valjanjem tijesta.


Suzy Josipović i Milan Bandić

Dvoboj se odvijao pod budnim okom pobjednika prve sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Marija Petrekovića dok su za kuhanje bili zaduženi Tatjana Jurić, Nives Čanović, Vanja Mamić, Darko Janeš i Suzy Josipović.

'Milan Bandić nas je sve iznenadio svojom snalažljivošću u kuhinji. Odlično se snalazi. Bio je baš spretan i okretan u pravljenju štrudli', rekla nam je Vanja Mamić koja i u slobodno vrijeme obožava kuhati.

'Uživam u kuhanju i odlascima na tržnicu po svježe namirnice. Kuham svaki dan i to različite kuhinje: od meksičke do japanske, a salate su mi najdraže', kaže Vanja.


Tatjana Jurić, Darko Janeš i Vanja Mamić

Nakon što su uživali u hrani koju su spremile zvijezde, posjetitelji su mogli pogledati film 'Le chef', a ako još niste posjetili ovaj gurmanski festival, možete to napraviti do ove nedjelje, kada Food Film Festival zatvara svoja vrata.

Više slika pogledajte u fotogaleriji.