NAGRADNJAČA

Urban & 4 u Tvornici kulture

16.12.2011 u 09:25

Bionic
Reading

Tradicionalan koncert Damira Urbana i njegove 'četvorke', ponovno će dobro prodrmati Tvornicu kulture, 22. i 23. prosinca. A tportal.hr vam poklanja 1x2 ulaznice za koncert 23. prosinca te dva CD-a 'Urban i hauser'.

Ove godine u suradnji s Damirom Urbanom, odlučeno je napraviti dva koncerta od kojih će jedan, i to prvi dan, biti održan u Malom Pogonu Tvornice za najvjernije fanove.

Prvi dan je zamišljen kao 'storyteller koncert', kada će Urban ispričati neke stvari o bandu, nastajanju pjesama, a onda ih , naravno, i odsvirati. Sretnici koji uspiju nabaviti ulaznice za prvi dan, imat će priliku porazgovarati sa slavnim Riječanima, možda i otpjevati nešto s njima.

Drugi dan je osiguran za sve one koji se nisu uspjeli družiti prvi dan i koji svake godine nestrpljivo očekuju da riječki genijalac stane na pozornicu pred uvijek punom Tvornicom. Bit će manje priče, a više buke.

Da je Urban vrhunski glazbenik, autor tekstova, koautor muzike i vodeći vokal, ne treba se posebno naglašavati. Live nastupi ovog višestrukog dobitnika Porina bacaju na koljena sve rockere koji svaki put cijelu Tvornicu dovedu do usijanja.

Dvije ulaznice za koncert je osvojio:

Jurica Jurković

Albume 'Urban & Hauser' su osvojili:

Dora Novinc
Sonja Vičević