POREČ, 20. DO 24. LIPNJA

Ulaznice za 3. Valamar Jazz Festival u prodaji

22.05.2012 u 12:10

Bionic
Reading

Ulaznice za Treći Valamar Jazz Festival koji će se održati od 20. do 24. lipnja u Poreču krenule su u prodaju

Ulaznice se mogu kupiti na recepciji Valamar Rivera Hotel & Residence u Poreču, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na sljedećim web adresama:

Cijena ulaznice za koncerte 20. lipnja, 21. lipnja i 24. lipnja iznosi 100 kuna. Cijena ulaznice za festivalske dane 22. lipnja i 23. lipnja iznosi 150 kuna. U cijenu ulaznice za koncerte na otoku Sv. Nikola uključen je i prijevoz brodom

Festival počinje u srijedu 20. lipnja zagrijavanjem u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine. Tamo će nastupiti popularni hrvatski pjevač Marko Tolja, koji će uz potporu hrvatskih glazbenih snaga izvesti poznate jazz standarde.

U Eufrazijevoj bazilici, u njenom atriju, uživanju neće biti kraja uz gitaristički recital Ralpha Townera

Od petka 22. do nedjelje 24. lipnja program će se odvijati na glavnoj lokaciji, prekrasnom otočiću Sv. Nikola, preko puta porečke rive. Na pozornici tik uz more nastupit će sa svojim sastavima vrhunski jazz glazbenici Enrico Rava, Joey Calderazzo, Cæcilie Norby, Hugh Masekela i Fred Wesley

Kako bi cijeli Poreč odisao jazz atmosferom, festivalski tim pripremio je i niz popratnih događanja. Ulični nastupi mladih jazz glazbenika, izložba jazz fotografija, prijepodnevne svirke u lokalnim kafićima, ponoćni jam sessioni i after party programi pružit će s glavnim programom jedinstven jazz doživljaj u Poreču.