ZDRAVSTVENI PROBLEMI

U Beogradu hitno operiran Ljubiša Samardžić

03.12.2016 u 16:55

Bionic
Reading

Ljubiša Samardžić jutros je hitno operiran u Beogradu. O čemu je točno riječ, još uvijek nije poznato, osim da je 80-godišnji glumac i redatelj još prije tri tjedna osjetio određene zdravstvene probleme

Jutros je Kliničkom centru Srbije u Beogradu hitno operiran glumac i redatelj Ljubiša Samardžić. Kako doznaje srpski Blic, 80-godišnji Ljubiša još je prije tri tjedna osjetio određene zdravstvene probleme, stoga je hospitaliziran. Jutros je bio prvi na redu za operaciju, koja je uspješno obavljena, a liječnici prate njegovo stanje.

O čemu je točno riječ, još uvijek se ništa ne zna, no dobrim ishodom operacije sigurno je najsretnija njegova supruga Mirjana, s kojom je u braku više od pedeset godina, a s kojom svako ljeto provodi u Dubrovniku. 'Upoznao sam je na Bledu, evo skoro će pedeset godina, a ljubav traje. U njoj sam prepoznao nesvakidašnju ljepotu, zadivljujuću privlačnost, nepatvoreni šarm i inteligenciju. Otada me osmijesima ispraća i dočekuje', ispričao je svojedobno za Večernji list glumac.


I ovoga ljeta Ljubiša Samardžić posjetio je Dubrovnik, gdje je susreo
košarkaša Dalibora Bagarića