MULTIMEDIJALNO DOGAĐANJE

Tvornica perja kreće u pogon uz DJ-a Maestra

01.12.2016 u 18:28

Bionic
Reading

Tvornica perja niz je multimedijalnih događaja koji će se odvijati na lokaciji smještenoj u zaštićenom području Park-šume Grmoščica. Glazbeni gost prve večeri je DJ Maestro

Na površini od devet tisuća kvadratnih metara u Grmoščici nekad se nalazila tvornica perja, a odnedavno je jedna stara hala dobila novu funkciju.

U subotu 3. prosinca održat će se prvo događanje s bogatim glazbenim programom i izložbom slika. Glavni glazbeni gost večeri je DJ Maestro.


DJ Maestro najpoznatiji je po kompilacijama 'Blue Note Trip' koje je izdao za Blue Note Records. Zadnji projekt DJ-a Maestra okupio je glazbene producente kao što su The Reflex, Opolopo, Renegades of Jazz, Mop Mop i brojni drugi koji su obradili album 'Little Girl Blue' – prvijenac legendarne Nine Simone.

Posjetitelji će također tijekom događanja moći razgledati izložbu slika Daniela Turka. Osim što je slikar amater, ujedno je stalni zaposlenik Hrvatskog radija te - a možda to puno više utječe na njegov likovni izričaj - DJ.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u A Most Unusual Gin Gardenu, Horvaćanska 3, po cijeni od 50 kuna. Za sve daljnje informacije pratite službenu stranicu Tvornice perja na Facebooku.