PREDADVENTSKO DRUŽENJE

Trudna Lana Banely i Vanja Horvat o skromnom 45. rođendanu

21.11.2016 u 12:42

Bionic
Reading

Predadventsko druženje proteklog vikenda okupilo je mnoge poznate, a u dobrom ženskom društvu isticala se lijepa trudnica Lana Banely i Vanja Horvat koja je proteklog tjedna proslavila 45. rođendan

U subotu je u zagrebačkom Avenue Mallu, u cvjećarnici i darovnoj galeriji Ira održano druženje u povodu početka adventskog razdoblja na kojem su se družile Bojana Gregorić Vejzović, Lana Banely Bara, Vanja Horvat, Edita Misirić, Mia Begović, Ljiljana Vinković, Renata Končić Minea, Jasna Palić Picukarić i mnogi drugi.

Raspoložena trudnica Lana Banely blista u drugom tromjesečju trudnoće, a među okupljenima bila je i jedna slavljenica.
Naime, Vanja Horvat 15. studenog proslavila je 45. rođendan, a za tportal komentirala je kako posljednjih godina taj dan obilježi skromno uz užu obitelj.

'Nisam već dugo od nekih slavlja, posebno kad je moj rođendan u pitanju. Ako slavlje znači da sam taj dan bila uz svoju djecu, roditelje i mog nećaka Boruta, onda sam ga proslavila na meni najljepši način. Pala je i jedna čaša vina s prijateljima kasnije i to je bio moj 45. rođendan', kaže Vanja dodavši da samo dvije stvari želi u životu.

'Zdravlje i sreću, kad to imaš onda imaš sve. A svi se mi danas u životu borimo za svoj komadić sreće kako znamo i umijemo', kaže bivša gospođa Mamić koju ovih dana jedan događaj posebno veseli. 'Sutra će u Kutiji šibica biti otkrivanje spomen-ploče mom pokojnom šogoru Iztoku Pucu, svi ćemo biti tamo i njegov sin Borut koji trenutno živi u Zagrebu. Eto, to je nešto što me čini jako ponosnom', otkrila je Vanja Horvat.


Vanja Horvat



Jasna Palić Picukarić, Minea i Bojana Gregorić Vejzović


434292,435995,432650,441672