SANJA DOLEŽAL OTKRILA:

Troškovi koncerta penju se i do 400 tisuća kuna

26.03.2013 u 18:58

Bionic
Reading

Promocija spota 'Tako rijetko si tu' Ivane Radovniković okupila je mnoge estradne zvijezde, koje su, nezadovoljne previsokom stopom PDV-a na ulaznice za koncerte, otkrile koliki su troškovi jednog nastupa

Ivana Radovniković već tri tjedna čvrsto drži prvo mjesto nacionalne top liste najslušanijih singlova. U svom novom spotu 'Tako rijetko si tu' Ivana Radovniković budi se kraj ljepuškastog manekena Roberta Batarila. Pjesma 'Tako rijetko si tu' inspirirana je užurbanim životom mlade Zadranke i njezina dečka Stjepana, također glazbenika, s kojim je već punih devet godina u vezi.

'Ima svega, svađamo se, ljutimo i zatvaramo vrata, ali na kraju, evo, drago mi je da je ovako dobar proizvod izašao na kraju svega toga. Imamo zajedničke afinitete, zajedno se bavimo glazbom, tako da nije problem naći i neku strast', otkrio je Stjepan Marković.

Na promociji Ivanina spota prisustvovale su i Ivana Kovač, Ivana Marić te Sanja Doležal. Pjevačica Novih fosila sa svojim je kolegicama raspravljala o gorućoj temi na estradi - previsokoj stopi PDV-a na ulaznice za koncerte, donosi InMagazin.
'Najam prazne Arene Zagreb stoji 200 tisuća kuna, bez razglasa, vatrogasaca, rasvjete, ZAMP-a te svih popratnih aktivnosti koje možeš platiti. Znači troškovi se penju na nekih 300, 400 tisuća kuna. Dakle, to je bez glazbenika. Troškovi u medijima, u novinama, sve to stoji nevjerojatno puno. Nisam spomenula jumbo plakate, zaista se više ne isplati raditi koncerte. Posla definitivno nema, a naša se Vlada pobrinula da ga ni ne bude,' rekla je Sanja, a prenosi Dnevnik.hr