INSTAGRAM GORI

Troboj u badićima: Koja je ljepša - Fani, Ivana ili Nikolina?

03.08.2016 u 14:51

Bionic
Reading

Tri voditeljice, jedna radijska i dvije televizijske, objavile su na svojim Instagram-profilima fotografije na kojima poziraju u kupaćim kostimima. Ivana Mišerić odmara se na Dugom otoku, Fani Stipković je iz Španjolske stigla na rodnu Korčulu, a Nikolina Ristović otputovala je u Francusku

Kako zagrijati atmosferu na društvenim mrežama znaju dobro pripadnice ljepšeg spola, osobito kada stignu ljetni mjeseci. Tada na svoja tijela, koja su tijekom godine do savršenstva dovodile napornim vježbama u teretani, stave minijaturne kupaće kostime i fotografiranje može započeti. Tri voditeljice, jedna radijska i dvije televizijske, uživaju u moru, suncu i svemu onome što i više nego zasluženi godišnji odmori donose.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić trenutno boravi na Dugom otoku. Zaštitno lice Otvorenog radija napokon može spavati do mile volje, budući da kada radi ustaje već u 5 ujutro s obzirom na to da joj jutarnja smjena počinje već u 6. Do tada se mora dobro razbuditi, a potom i pripremiti kako bi slušateljima donijela najnovije informacije te im pomogla da se uz dobru glazbu pripreme za posao. Za ovo je ljeto, čini se, pripremila puno badića, a omiljena joj je, izgleda, bijela boja jer u toj boji ima dva modela. Na Dugom otoku Ivana će napuniti baterije za jesen i mnoštvo obveza koje ona nosi.

#playinginthesand #sakarun #summer ??????

Fotografiju objavljuje Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Ivana Mišerić uživa na Dugom otoku

Hey u... ??

Fotografiju objavljuje Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Radijska voditeljica na odmoru uživa

Za razliku od Ivane, televizijska voditeljica i novinarka Fani Stipković čim je stigla u Hrvatsku otišla je u posjet svojoj obitelji na rodnu Korčulu. Ljeto bez Vele Luke za nju nije ljeto, stoga nije dugo razmišljala gdje će pokazati svoje tijelo koje je godinama vježbanja dovela do savršenstva. Fani već duže vrijeme živi u Španjolskoj gdje radi kao novinarka i voditeljica. Sve slobodno vrijeme koristi za bavljenje sportom koji joj je odavno postao način života.

Fani Stipković ovih je dana stigla u Hrvatsku

Za televizijsku voditeljicu i novinarku ljeto nije ljeto ako ne ode na rodnu Korčulu

Nakon što je bila jedna od uzvanica u St. Tropezu na partyju koji je organizirao Leonardo DiCaprio, voditeljica Nikolina Ristović kratko je vrijeme boravila u Zagrebu. U rodnom gradu upoznala je i latino pjevača Rickyja Martina, s kojim se i fotografirala, da bi već nekoliko dana kasnije svoje obožavatelje putem Instagram-profila obavijestila da se odmara u Francuskoj. Nikolina uživa na pješčanoj plaži odjevena u minijaturan kupaći kostim, a izgled joj je prva pohvalila Tanja Dragović

Beach therapy. #offline #bikini

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina Ristović odmara se u Francuskoj

Only worry in the world is the tide gonna reach my chair... #beach #france #vacation

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Za izgled ju je pohvalila Tanja Dragović