NAGRADNJAČA

Trip to Zion kolektiv u Močvari

27.02.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Nakon sedam godina stvaranja i lutanja po zagrebačkim klubovima, Trip to Zion kolektiv se vraća u kolijevku svog postojanja, u klub Močvaru! U subotu 3. ožujka njihovo slavlje će obilježiti gostovanje legendarnih francuskih dubbera Tsunami Wazahari! A mi vam ovom prilikom poklanjamo 1x2 ulaznicu za koncert!

Za njihov nastup će vas zagrijati uzdanice hrvatske reggae/dub scene Rea Tas, Riddim 'n' Culture i Homegrown Sound. Ovu klupsku večer će začiniti i ekipa iz DUBstep Kluba - Lo Peaks iz Bamwisea, suosnivač Trip to Zion kolektiva Jan Becele i mlada uzdanica Trip to Zion kolektiva, Sapleo.

Francuski dub sastav Tsunami Wazahari aktivni su ovom obliku od 2002. godine kada se Tsunami Wazahariju pridružio basist Rico da Halvarez. Njihov karakterističan zvuk obojen je toplim dub rootsom s elektroničkim trikovima njihove sirene spravljene u kućnoj izradi koja zaokružuje njihov orginalni zvuk. Nastupali su po cijelom svijetu od Meksika, Bruxellesa, Parisa i dijelili pozornicu s mnogim etabliranim izvođačima kao što su Vibronics koje ste imali prilike nedavno gledati u Zagrebu, potom su tu još i Uzinadub, Gorillaz, Andy C, Benga, Rusko, High Tone, Webcam HI FI…

Dvije ulaznice je osvojila Tea Krčelić-Kušić.