PETRA CICVARIĆ:

'Trebalo je proći 10 godina i rođenje jedne bebice da bih diplomirala'

19.11.2016 u 17:13

Bionic
Reading

Glumica Petra Cicvarić, koju smo imali priliku gledazi u televizijskim serijama 'Najbolje godine' i 'Ruža vjetrova', krajem rujna rodila je svoje prvo dijete, kćer Koranu, a na društvenim mrežama pohvalila se da je konačno, nakon deset godina, i diplomu dobila u ruke

Plavokosa osječka glumica 2016. pamtit će po mnogočemu. U rujnu ove godine rodila je djevojčicu Koranu koju je dobila s dečkom, također glumcem, Peđom Gvozdićem, ali i po tome što je nakon deset godina studiranja i brojnih glumačkih angažmana na televiziji i u kazalištu – diplomirala.

'Trebalo je proći deset godina od upisa u prvu godinu i rođenje jedne male bebice da bih ja diplomirala', napisala je ponosna Petra ispod fotografije na kojoj pozira s diplomom i ružom u društvu svog oca.

Na diplomi su joj čestitali brojni prijatelji, među kojima je bila i kolegica, glumica Katarina Baban


Tridesetogodišnja glumica prije godinu dana dobila je stalni angažman u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu. Upravo je u gradu na četiri rijeke upoznala svog životnog partnera, glumca i glazbenika, 35-godišnjeg Karlovčanina Peđu Gvozdića.

Nedavno je u razgovoru za tportal otkrila koliko uživa u novoj životnoj ulozi i svojoj djevojčici: 'Nisam nikad razmišljala o udaji, nisam taj tip. Znam da smo obitelj bez obzira na papir ili na komad nakita. No lijepo je podijeliti sreću i mislim da ćemo iz tog razloga okupiti našu najužu obitelj i najbliže prijatelje kad bude vrijeme za to, a ujedno će to biti i prilika da se povežemo istim prezimenom.'