SRETNA VIJEST

Petra Cicvarić čeka prvo dijete s Peđom Gvozdićem

10.06.2016 u 14:41

Bionic
Reading

Osječka glumica Petra Cicvarić, koju smo upoznali u televizijskim serijama 'Najbolje godine' i 'Ruža vjetrova', prije godinu dana je dobila stalni angažman u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu. Ondje je upoznala svog sadašnjeg partnera Peđu Gvozdića, a sada očekuju svoje prvo dijete. Za tportal je ispričala kako podnosi trudnoću i kad planira brakom okruniti ljubav s mladim glumcem

Lijepa glumica u šestom je mjesecu trudnoće i još ne zna spol djeteta jer ona i njezin dečko Peđa žele da im to bude iznenađenje.
'Super se osjećam da kucnem u drvo. Nisam imala nikakve mučnine i trudnoću dobro podnosim. Do nedavno još nitko nije znao da sam u drugom stanju jer cijelo vrijeme radim i radit ću dok god to budem mogla', ispričala nam je Petra. Trenutačno u Gradskom kazalištu Zorin dom  igra u dvije predstave 'Karlstadt Kunst Cabaret' i 'Veliko pužovaje'.

Prvo će, kaže, pričekati rođenje djeteta, a tek onda planira vjenčanje. Ljubav sa sadašnjim dečkom, 35-godišnjim Karlovačaninom Peđom Gvozdićem planula je u Karlovcu gdje je glumica od prije godinu dana u stalnom angažmanu Gradskog kazališta Zorin dom. Ondje radi i Peđa koji je magistrirao glumu i lutkarstvo na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, a osim glume se bavi režijom i svira bas gitaru u karlovačkom rock sastavu.


Petrina ljubav s partnerom Peđom Gvozdićem planula je na kazališnim daskama