DIGNUT ĆE OPTUŽNICU

Tracy Morgan pušten na kućnu njegu

13.07.2014 u 16:31

Bionic
Reading

Glumac i komičar Tracy Morgan pušten je u subotu iz rehabilitacijskog centra u kojem se liječio nakon ozlijeda koje je zadobio u prometnoj nesreći u lipnju, a u kojoj je poginuo njegov blizak prijatelj, pisac i komičar Jimmy Mack McNair

Morgan će oporavak nastaviti u svom domu u New Jerseyju, izvijestio je njegov glasnogovornik.

U trenutku nesreće glumac je u automobilu bio s McNairom i još dvojicom komičara, Harrisom Stantonom i Ardiejem Fuquom. Osim njih u limuzini su bila i dvojica vozača. U nesreći je sudjelovalo i pet drugih vozila, uključujući dva šlepera i terenac.

Do nesreće je došlo u trenutku kad se jedan od šlepera zabio u limuzinu u kojoj je bio glumac. Vozač šlepera nije primijetio da je promet ispred njega usporio dok nije bilo prekasno, izvijestila je tada policija. Prošlog je mjeseca optužen, a po izvješću saveznog istražitelja vozio je oko 20 milja na sat, što je 32 km/h iznad dopuštene brzine.


Morgan i njegovi kolege vraćali su se s turneje iz Delawarea.

Najpoznatiji je po svojoj ulozi u seriji 'Televizijska posla' i pojavljivanjima u showu 'Saturday Night Live'.

Prema pisanju TMZ-a glumac će tužiti Walmart, čiji je vozač skrivio nesreću. Glumac, naime, smatra da nisu smjeli dopustiti vozaču Kevinu Roperu (35) da vozi gotovo 10 sati u komadu nakon što je bio budan puna 24 sata.