RUŠENJE BLIZANACA

Tomo in der Mühlen pamtit će ovu traumu cijeli život

17.12.2014 u 11:14

Bionic
Reading

Član žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Tomo in der Mühlen svjedočio je rušenju Blizanaca u New Yorku iz neposredne blizine

Iako je Tomo in der Mühlen svoju njujoršku adresu prije više od deset godina zamijenio zagrebačkom, i dalje kao glazbeni producent surađuje s inozemnim zvijezdama.


Inače, kao glazbeni producent surađivao je s poznatim bendovima poput Parnog valjka, Haustora, Ekatarine Velike, Plavog orkestra, Pankrta, Cacadou Looka i mnogih drugih.

Nekadašnji vlasnik Kulušića u kojem je vodio glazbene večeri Tom Tom Club, danas je uspješni vlasnik međunarodne tvrtke za autorska prava IDM Music.

Rad sa svjetskim zvijezdama poput 50 Centa ostat će mu lijepu sjećanju, no jednog se događaja u New Yorku nerado prisjeća. Naime, u trenutku rušenja Blizanaca u New Yorku našao se na samom mjestu događaja, prepričao je to za In Magazin.

'Ostavio sam kćer Taru ujutro u školi i krenuo autom kući. Cesta tom rutom od kuće do škole prolazi točno kroz ta dva Twinsa; stao sam na prvom crvenom svjetlu kad je lupio prvi avion. Nisam vidio kad se avion zabio jer sam bio u autu leđima okrenut, ali je cijeli auto poskočio. Izašao sam van iz auta i vidio vatru, papire, sve kako leti... Iz stana sam imao direktan pogled i vidio drugi avion...', ispričao je Tomo.