SAMO VRHUNSKO ZA LEGENDU

Tom Jones ima posebne zahtjeve

06.08.2012 u 12:20

Bionic
Reading

Organizatori hrvatskog koncerta otkrili su specifične želje glazbenog velikana, koje mora ostvariti kako bi uspješno nastupio

Na turneji koja obuhvaća najljepše pozornice u Europi svjetska zvijezda Tom Jones će u utorak, 14. kolovoza, u 20 sati nastupiti u antičkoj rimskoj Areni u Puli

Sir Tom Jones je poput dobrog vina: što je stariji, to je bolji. Sukladno tome, jedna njegova želja uoči koncerta su vrhunska, kvalitetna vintage vina. Velšanin ostaje vjeran svom porijeklu te uvijek prije koncerta doručkuje klasični engleski doručak: čaj, tost, jaja, šunka, mlijeko i kava.

Kao i kod većine glazbenika, za dobar glas i svježinu na pozornici, u Jonesovoj garderobi naći će se pregršt malih bočica s vodom, voće te puno ručnika. Glazbenici uglavnom žele bijele ručnike, no i ovdje Tom Jones pokazuje svoju posebnost zahtijevajući da svi ručnici budu crni.

Nakon ispunjenja svih zahtjeva, uz potporu svog benda, glazbena legenda izvest će na koncertu najveće hitove iz karijere, te predstaviti izabrane pjesme s posljednja dva albuma: 'Praise & Blame' te 'Spirit in the room'.

207393,197782 ,190765,188127