GLAZBENA POSLASTICA

Tom Jones 14. kolovoza u pulskoj Areni

16.04.2012 u 13:06

Bionic
Reading

Ovog ljeta, 14. kolovoza 2012. legendarni Tom Jones zapjevat će u pulskoj Areni

Tom Jones ponovno dolazi u Hrvatsku. Nakon prošlogodišnjeg spektakla u Zagrebu, ovoga ljeta to priprema u pulskoj Areni; 14. kolovoza rezerviran je za glazbeni spektakl.

Već više od četiri desetljeća legendarnom Tomu Jonesu raste popularnost, a najnoviji album Praise & Blame (Island/Universal) obilježen je najboljim recenzijama u cijeloj njegovoj karijeri. Glazbeni kritičari diljem svijeta jednoglasni su u pohvalama i za odlično snimljen album i za sjajne koncertne izvedbe.

Uskoro sedamdesetdvogodišnji Tom Jones i dalje odlazi na turneje i nastupa na koncertima; u izvrsnoj je formi, izgleda odlično i pun je energije. Poput vrhunskog vina - što je stariji, to je bolji! Na koncertu u Puli, zajedno sa svojim bendom, izvest će najveće hitove poput poput 'It’s Not Unusual', 'Kiss', 'Delilah', 'What’s New Pussycat', 'I’ll Never Fall In Love Again' i 'If I Only Kne te izabrane pjesme s albuma 'Praise & Blame'.

Osnovna ideja za 'Praise & Blame' bila je 'povratak korijenima'. Album je snimljen u studiju Petera Gabriela u Engleskoj, a producirao ga je Ethan Johns koji je surađivao s mnogo velikih glazbenih imena (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). Cjelukupan rezultat svjedoči kako Tom Jones u kombinaciji sa svojim bendom oduševljava izvanrednim izvedbama.

Prodaja ulaznica počinje u srijedu, 18.travnja 2012. na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (te online na www.evetim.hr). Također, mogu se kupiti na sljedećim mjestima: PULA: Lira Intersound, Activia Travel, cd shop Centar; ROVINJ: cd shop Link; POREČ: Eurotours, UMAG: Atlantis, LABIN: caffe bar Valentino, MEDULIN: turistička agencija Globus.

Ulaznice se podijeljene su u sljedeće kategorije:
VIP loža 550 kuna, loža lijevo I desno 490 kuna, VIP parter 300 i tribune 250 kuna. Koncert je sjedećeg karaktera te je u prodaji samo 4.470 ulaznica.

Tom Jones