SASVIM ISKRENO

Tom Hardy: Bio sam okorjeli ovisnik!

14.05.2015 u 19:30

Bionic
Reading

Trenutno jedan od najtraženijih Britanaca u Hollywoodu, 37-godišnji Tom Hardy, uvijek bez skrupula i dlake na jeziku, prije svečane premijere filma 'Mad Max:Fury Road' prisjetio se mračnih detalja svoje dugogodišnje ovisnosti o kokainu, cracku i alkoholu

'Najiskrenije, ja sam sretan čovjek što sam danas tu s vama. Prije deset godina vlastitu majku bih prodao za malo cracka. Bio sam propalica najteže kategorije. Jednom mi je netko rekao, a ja sam eto to nekim čudom zapamtio: Možeš ići tim putem Tom, ali nemoj misliti da ćeš se moći vratiti. To je sve što moraš znati. No evo me, vratio sam se', pobjednički je izjavio britanski buntovnik Hardy danas u Cannesu. Uz njega uvijek neke nevolje ili intrige, a posljednji zao glas koji ga prati je nepodnošljivo ponašanje na snimanju četvrtog nastavka 'Mad Maxa' u afričkoj pustinji.

Zahtjevni Hardy izluđivao je na setu Theron i redatelja Georgea Millera od kojeg je za svaki redateljski savjet ili naredbu tražio objašnjenje koje mu je Miller na kraju odbio dati. Danas na presici Tom se ni pogledao nije sa svojom partnericom u filmu Charlize, ali se zato ispričao redatelju:

'Sedam mjeseci za mene je najteža stvar bila dokučiti što George od mene želi u filmu da bih mogao prenijeti njegovu viziju. U tom cijelom pustinjskom kaosu taj najvažniji dio nisam uspio dokučiti. Ali kad sam konačno vidio film, shvatio sam sve. Znao sam da je George briljantan, ali da je toliko briljantan, ipak nisam znao', posuo se Hardy pepelom.

Nakon turbulentnih godina koje su na njemu ostavile ožiljke, Britanac se zasad smirio u braku s pet godina mlađom glumicom Charlotte Riley koju je upoznao na setu filma 'Orkanski visovi'. Iz prijašnje veze s Rachel Speed ima osmogodišnjeg sina Louisa Thomasa. Kad su intervjui u pitanju, novinari nakon razgovora s njim uvijek trljaju ruke jer jedinstveni Hardy poznat je kao zvijezda bez tabua koja o svemu govori otvoreno pa i svojim homoseksualnim iskustvima:

'Pitate me jesam li bio s muškarcem. Naravno da jesam. Ja sam umjetnička duša, bio sam sa svakim i eksperimentirao sa svačim. No ne privlače me muškarci. Završio sam s tim u svojim dvadesetima.'


Tom Hardy u filmu 'Mad Max: Fury Road'