ODLIČNA NAGRADA

Tko želi spot u vrijednosti 100.000 kuna?

14.06.2013 u 10:01

Bionic
Reading

Audiovizualna udruga Pokret pokreće natječaj u kojem će žiri od pristiglih pjesama izabrati jednu za koju će biti snimljen spot u vrijednosti 100.000 kuna

Ne, ne može nitko uzeti 100.000 kuna umjesto snimanja spota jer nije u pitanju novac, već spot u spomenutoj cjenovnoj vrijednosti. Udruga Pokret, zajedno s pokroviteljem, portalom SpotDepo.hr, poklanja snimanje profesionalnog videospota. Dovoljno je da uploadate svoju pjesmu na www.spotod100k.com, nakon čega će žiri odabrati jednu, a tim vrhunskih audiovizualnih umjetnika snimiti profesionalni videospot. Dosadašnje prijave možete provjeriti i na službenoj stranici www.facebook.com/spotod100k na Facebooku.

Da ne bi bilo zabune, ovaj projekt pripada audiovizualnoj udruzi Pokret, a nastao je u suradnji s hrvatskom tvrtkom Stypegrip koja je 2010. godine dobila nagradu za inovaciju u Londonu (www.stypegrip.com). Predsjednik udruge i redatelj na ovom projektu bit će Bruno Režek, dugogodišnji televizijski on-air producent te redatelj, montažer i scenarist na raznim projektima: od kratkih i namjenskih filmova do reklamnih i glazbenih spotova. Dopredsjednik udruge Pokret i direktor fotografije na ovom projektu je Goran Odvorčić, jedini hrvatski redatelj koji je u zadnjih 30 godina bio nominiran za Zlatnu palmu u Cannesu. Dakako, spot će premijerno biti prikazan na portaluwww.SpotDepo.hr.

Rok za prijavu počeo je 5. lipnja i traje sve do 4. srpnja, kada će žiri odabrati pobjedničku pjesmu za koju će biti snimljen spot u vrijednosti 100.000 kuna. Svaki tjedan objavit će se po jedan član žirija. Za sada se zna da je to Mirela Priselac Remi iz grupe Elemental.