STARE I NOVE IGRAČKE

Tko je tko u 'Priči o igračkama'

18.06.2010 u 13:15

Bionic
Reading

Uz već poznate likove, 'Priča o igračkama 3', uz Kena, dovodi na velike ekrane i čitav niz različitih novih igračaka i nekoliko ljudskih likova. Igračke iz Anyjeve sobe, koja im je bila siguran dom tolike godine, bivaju prebačene u vrtić Sunnyside. Ključni igrač u posljednjem nastavku 'Priče o igračkama' je Bonnie, ljupka i draga kćer zaposlenice Sunnysidea, koja i sama posjeduje vojsku igračaka


ANDY (glas posudili Marin Arman Grbin i Dino Jelušić)

Andy, vlasnik igračaka, sada ima gotovo 18 godina i tek što nije otišao na koledž. Zidovi njegove spavaće sobe nekoć su bili oblijepljeni posterima Buzza Svjetlosnog, no danas se tamo nalaze fotografije sportskih automobila, rock-bandova i skejtbordera. Iako se više ne igra sa svojim igračkama, nije ih mogao baciti u smeće. Kako se približava vrijeme njegovog odlaska, morat će odlučiti što će s njima učiniti.


WOODY (glas posudio Krešimir Mikić)

Woody je kauboj koji, kad ga se povuče za tregere, izgovara nezaboravne rečenice iz televizijskog šoua Woody’s Roundup. On je Andyjeva omiljena igračka. Bez obzira što je Andy odrastao, odani šerif vjeruje da mu je još stalo do igračaka. Dok ostale igračke brinu za svoju nesigurnu budućnost, Woody ostaje glas razuma. Kao brižni vođa, brine se da nijedna igračka ne bude zaboravljena.


BUZZ SVJETLOSNI (glas posudio Ranko Zidarić)

Buzz Svjetlosni je svemirski rendžer koji ima laser i krila. Buzz je igračka iz snova svakog dječaka. Ubrzo postaje omiljen i Andyju. On je Woodyjev najbolji prijatelj. Bilo mu je stalo jedino da porazi zlog Zurga, no sada jedino želi zadržati svoju obitelj igračaka na okupu. Pokazat će se neke strane njegove osobnosti za koje ni sam nije znao da postoje.


JESSIE (glas posudila Maja Posavec)

Jessie je vesela kaubojka uvijek sprema za avanturu i za pomoć prijateljima u nevolji. Kako se približava čas Andyjevog odlaska, Jessie je u strahu da će biti napuštena. Preuzima vodstvo zalažući se za to da igračke uzmu svoju sudbinu u vlastite ruke. No, hoće li požaliti zbog te odluke?


KEN (glas posudio Janko Popović Volarić)

Zgrabite dalekozor i pridružite se Kenu na safariju. On je zakleti neženja uvijek u potrazi za zabavom. Ken je savršeno je obučen za ekološke avanture – u svijetloplavim hlačama i majici na kratke rukave s leopard-uzorkom izgleda kul i na najjačem suncu. Nakon uzbudljive avanture, Ken će rasturiti plesni podij. Njegov outfit uključuje šal odgovarajuće boje i zlatni remen po posljednjoj modi. Kenovi modni dodaci prodaju se zasebno.


 BARBIE (glas posudila Jelena Veljača)

Ona je preživjela sve vrtne rasprodaje i proljetna čišćenja, ali dani njene slave prekinuti su kad je Andyjeva sestra Molly baci u kutiju s donacijama za dječju igraonicu. No Barbieno očajanje je kratkog vijeka. Njezin vrckast karakter ponovo oživljava čim ugleda Kena i njegovu kuću iz snova u igraonici Sunašce. Iako se na prvi pogled tako čini, Barbie nije samo još jedna zaljubljena igraèka – naučit će Kena što znači pravo prijateljstvo.