MLAĐA, SLAĐA I NJEZINA KOPIJA

Tko je dadilja koja je Gwen Stefani koštala braka?

12.11.2015 u 19:42

Bionic
Reading

Medijska oluja koju je u SAD-u podigla afera Gavina Rossdalea s upola mlađom Australkom i dadiljom njegovo troje djece Mindy Mann, ne stišava se. Na vidjelo izlaze detalji Gavinovog preljuba i njegove mlade ljubavnice koja je u mnogočemu kopija njegove supruge

Zgodna australska babysitterica Mindy Mann u posljednjih sedam godina koliko je radila za Gwen Stefani (46) i Gavin Rossdalea (50) u slavnoj pjevačici vidjela je uzor što dokazuju mnoge fotografije na njezinom profilu na Facebooku. Ista frizura, ista odjeća, ista boja kose... Mindy je u mnogočemu kopirala Gwen, no tu se nije zaustavila.

Slavni glazbeni par zaposlio ju je 2008. na preporuku prijatelja. Povremeno je čuvala djecu, a onda kad je zadobila povjerenje supružnika, postala je poput člana obitelji, pratila ih na obiteljskim putovanjima i turnejama. Gwen je u veljači ove godine posumnjala u suprugovu vjernost, no Rossdale je uporno sve negirao. Ovog ljeta navodno je druga dadilja na obiteljskom iPadu našla Gavinove kompromitirajuće poruke ljubavnici i to pokazala Stefani. Gavinovo priznanje je Gwen slomilo, ubrzo je podnijela zahtjev za razvod braka i utješila se u novoj vezi s Blakeom Sheltonom.