NAGRADNJAČE

Tko ide na koncert Jurice Pađena i Aerodroma

09.12.2008 u 13:00

Bionic
Reading

Jurica Pađen & Aerodrom na predbožićnom koncertu u Tvornici kulture 13. prosinca promovirat će dvostruki CD najvećih hitova 'Ultimate collection' te novi CD 'Rock@roll'

Jurica Pađen & Aerodrom u Tvornici će uz standardni repertoar izvoditi i najveće hitove 80-ih, od grupa s kojima su svirali i surađivali Jurica Pađen, Tomislav Šojat i Boris Leiner, koji će biti na bubnjevima. Dakle, ovaj koncert bit će neka vrsta retrospektive glazbenog djelovanja Jurice Pađena & Aerodroma unazad 30 godina.

Pađen & Aerodrom će osim standardnog repertoara i hitova iz 80-ih izvoditi pjesme s novog CD-a 'Rock@roll', za koji je nakon 'Mili moj anđele' i 'Tvoj pas'  me čudno gleda snimljen i video za treći singl 'Kći starog vodeničara'.

Cijena ulaznice je 50 kuna u pretprodaji, a iste možete kupiti u Tvornici kulture (Lj. Posavskog1 / Šubićeva 2), na Eventim prodajnim mjestima (www.eventim.hr) i u Profil Megastoreu (Bogovićeva 7). Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 70 kuna. Početak je u 21 sat.

Tportal vam poklanja četiri puta po dvije ulaznice. Imena dobitnika objavljujemo u petak 12. prosinca, a naći će se na službenom popisu kluba.


Ulaznice su osvojili:

Lea Lončarević Žibret
Tomislav Lipic
Nena Antić
Mirjana Grjuić