THE EXPANDABLES

Testosteronima nabijena šetnja crvenim tepihom

10.08.2010 u 11:09

Bionic
Reading

Premijera trilera koji je režirao Sylvester Stallone okupila je postavu akcijskih veterana angažiranih u filmu, ali i vjernih, seksi obožavateljica eksplozivne akcije

Celebrityji su pohrlili na londonsku premijeru akcijskog hita 'The Expendables'. Triler o grupi vještih plaćenika unajmljenih da se ubace u državu u Južnoj Americi i svrgnu njezinog diktatora, već od početka, s obzirom na zvjezdanu postavu, obećava komercijalni uspjeh. Iako je sve zvučalo kao dobra šala, film za koji je scenarij, uz Davea Callahama, napisao legendarni Sylvester Stallone, koji se prihvatio i redateljske palice, na kraju je okupio sve respektabilne akcijske heroje 80-ih i 90-ih.

U njemu glume stari veterani akcijskih bitaka Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis Dolph Lundgren i Mickey Rourke, a pridružili su im se i njihovi nasljednici: Jet Li, Jason Statham, šampioni u hrvanju Randy Coutere i Steve Austin te veteran američkog nogometa Terry Crews. Zvijezda kultnih franšiza 'Rocky' i 'Rambo' u filmu glumi neustrašivog te emotivno praznog stratega i organizatora cijele misije, a ni na crvenom tepihu svečane premijere nije odstupao od te uloge.

Šetnja svjetski poznatih akcijskih junaka nije prošla bez vjernih obožavateljica. Tako se na zabavi svojom atraktivnom pojavom istakla britanska starleta Katie Price, poznata pod nadimkom Jordan, koja je zablistala u crnoj pripijenoj minici i visokim crnim sado-mazo čizmama.