DODJELA GRAMMYJA

Taylor Swift fino spustila Kanyeu Westu

16.02.2016 u 10:29

Bionic
Reading

Na sinoćnjoj dodjeli Grammyja američka miljenica Taylor Swift osvojila je nagradu za najbolji album godine i time postala prva žena koja je tu nagradu osvojila dva puta. U svom govoru je zahvalila timu koji surađuje s njom, ali i poslala poruku mladim ženama te na suptilan način odgovorila Kanyeu Westu, reperu koji je nedavno izjavio da ju je on stvorio

Nakon što se popela na pozornicu da preuzme nagradu Swift je prvo zahvalila koproducentima i fanovima, a zatim je održala govor koji je namijenila svim mladim ženama. Uz poruku kako trebaju biti svjesne svoje vrijednosti i ne smiju dopustiti drugima da uzimaju zasluge za njihov uspjeh, vidljivo je aludirala na posljednje izjave Kanyea Westa.

Naime, reper je prošloga tjedna izdao novi album 'The Life of Pablo', a u pjesmi 'Famous' posvetio je Taylor nekoliko ne pretjerano prijateljskih rima.

'Osjećam kao da se Taylor i ja još možemo poseksati. Zašto? Jer sam ja tu ku*vu učinio poznatom', odrepao je Kanye i izazvao bijes javnosti.

Swift se do sada nije javno obazirala na ove provokacije, ali je svojim govorom uspješno i na damski način odbrusila Kanyeu.

Taylor Swift Album Of The Year Speech Grammy 2016