LEJLA FILIPOVIĆ

'Tarik je sjajan: Osluškuje u hodu, a služi se i trikovima'

15.12.2015 u 07:05

Bionic
Reading

Prošlog vikenda održan je Kaufland Fashion Week te je okupio brojne ljubiteljice mode, a među njima i bivšu misicu Lejlu Filipović. Uvijek dotjerana i elegantna, otkrila nam je svoje planove za blagdane, ali i to da je njezin suprug Tarik iznimno pažljiv te koja je tajna uspješnog i stabilnog braka

Lejla je mamila uzdahe u pravoj jesenskoj kombinaciji koju je naglasila must have komadom svih trendseterica, suknjom Dolce & Gabbana ukrašenom crtežima. Jači make up naglasio joj je ženstvene crte lica te je naprosto sjajila pozitivnom energijom.

'I Tarik i djeca i ja s nestrpljenjem čekamo praznike. Djeca su malo zasićena svim obavezama, ali i nama je isto pa se veselimo ovom malo mirnijem periodu. Stan smo već počeli polako kititi, vikend po vikend, kada smo svi na okupu. Dinu i Armana to iznimno veseli, ali, iskreno, i nas. A Tarika već 22. prosinca očekuje premijera nove kazališne predstave 'Maratonci trče počasni krug' pa nam je Nova godina pala u drugi plan', započinje Lejla.

Nastavlja da će joj suprug imati predstave 30. prosinca pa opet 2. siječnja tako da je teško otići nekamo na doček. Osim samog dočeka, Tarik i Lejla na Silvestrovo slave osmu godišnjicu braka. Plan im je bio, kao i prošle godine, otići na kratko putovanje s djecom, ali ove godine definitivno ostaju u Zagrebu i proslavu će upriličiti kod kuće.


Lejla i Tarik na Silvestrovo će proslaviti osmu godišnjicu braka

'Da, osma godina braka se bliži i nema tu neke posebne tajne. Smatram da rezultat uspješnog i dobrog braka prije svega leži u ljubavi na prvom mjestu, zatim su tu poštovanje, razumijevanje i kompromis. Premda sam čula kako brojne žene govore da se ne bi složile s time, osobno smatram da u svakoj vezi, nevezano je li poslovna ili privatna, toga mora biti. U našem slučaju se jednostavno poklopilo puno toga, prije svega to što smo jako slični. Volim iste stvari i imamo jako slične interese tako da nam dosta stvari ide u prilog', otkriva Lejla.

Šarmantno nastavlja kako ne vjeruje u moć crvenog donjeg rublja za Staru godinu i da je to radila dok je bila mlađa, ali više iz zezancije. Djed Božićnjak je već sasvim druga priča.


Lejla sa sinovima Dinom i Armanom

'Stariji sin Dino dugo je vjerovao u Djeda Božićnjaka, a ja mu nisam željela razbijati tu dječju maštu i bilo mi je super to da što dulje ostane dijete. Mlađi sin Arman još uvijek vjeruje i ovih dana baš se sprema napisati pismo Djedu Božićnjaku. Također sam dosta dugo vjerovala u njega i to su mi jako lijepa sjećanja. Ipak smo mi ona generacija bez svih silnih čuda tehnologije i bilo je lakše biti – dijete', kaže nasmijana Lejla.

Kada su u pitanju pokloni za blagdane, godišnjice i rođendane, kaže da je muž ne iznenađuje samo za godišnjice, nego i općenito, kada nema posebne prigode ili važnijeg datuma.


Lejla smatra da je tajna dobrog braka u poštovanju, razumijevanju i kompromisu

'Tu je stvarno sjajan! Osluškuje u hodu, a nekada se služi i lukavim trikovima - zove moje prijateljice pa ih malo testira ako nije siguran u nešto. Provjeri daju li mu one zeleno svjetlo. U svakom slučaju je jako kreativan i stvarno me uvijek iznenadi', kaže o romantičnoj crti svog supruga Tarika.

Za kraj je otkrila da za iduću godinu jedino priželjkuje zdravlje jer smatra da je to jedino zaista bitno.