KONAČNA ODLUKA

Tanja napušta farmu

10.03.2009 u 14:10

Bionic
Reading

Ono što se u Tanjinoj glavi kuhalo već danima danas je kulminiralo odlukom da ona više ne želi ići na smrdljivi WC, da više ne može trpjeti i držati neke stvari u sebi te da definitivno napušta farmu

'Idem vanka, tako da svaki petak mogu reći tko je kakav', kazala je Tanja ostalim farmerima i konačno odlučila napustiti imanje. Sve je započelo Tanjinomsvađom s Pjerom kada joj je prigovorio da ništa ne radi. Tanja je tada burno reagirala izderavši se i briznuvši u plač, ali su je farmeri ipak nagovorili da ostane. No umjesto da se prihvati krpe i motike, Tanja je nastavila sa svojim jadikovanjem kako je njoj preteško živjeti u takvim uvjetima, da je sve vidjela i da sada ide kući. S obzirom na njene česte ispade, vjerujemo da je ostalim farmerima laknulo što više neće morati slušati žalopojke.

Sonja, koju su također prozivali za nerad i neposluh, odlučila je pak ostati na imanju i boriti se do kraja. Naglasila je da su je izopćili iz ženskog klana jer ne želi sudjelovati u njihovim tračevima i jer im je savjetovala da malo više rade, a manje razgovaraju.

Pogledajte video: