HELENA ŠOPAR

'Tako je to kad dođe prvo unuče u dvije obitelji'

25.08.2015 u 15:39

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih hrvatskih modela ovo ljeto pamtit će po rođenju svoje male nećakinje koja je jučer došla na svijet. Naime, Helenina mlađa sestra Tamara rodila je djevojčicu koja je dobila ime Mia, a njezino rođenje Helena je znala proslaviti

Duži boravak u Hrvatskoj ovog ljeta za Helenu Šopar nije bio vezan samo uz bezbrižan odmor. Naime, lijepa manekenka htjela je biti uz mlađu sestru Tamaru u njezinim posljednjim danima trudnoće. Veliko slavlje u obitelji Šopar počelo je jučer kad je Helena, sretna i ponosna, svojim prijateljima na Facebooku objavila da je postala tetka malene Mije.

'Svi smo jako uzbuđeni. Tako je to kad dođe prvo unuče u dvije obitelji. Proslavili smo u jednom zagrebačkom restoranu. Još tjedan dana bit ću uz sestru, a onda krećem za London', rekla nam je sretna teta Helena.

Osim odmora na rodnom Pagu, 28-godišnja manekenka ljeto je provela i na otoku Braču gdje njezin dečko 37-godišnji Vjeko Zadro ima kuću. Par već godinu dana zajedno živi u Londonu gdje se Vjeko dokazao kao uspješan menadžer. O svojoj vezi Helena zasad uporno šuti, a i fotografije s njezinim odabranikom rijetko se mogu vidjeti na društvenim mrežama, na kojima je vrlo aktivna.

☀️☀️☀️

A photo posted by Helena Sopar (@helenasopar) on